До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий фільм Вуді Аллена

Невтомний Вуді Аллен завершив роботу над своїм 53-м фільмом – драмою "Колесо огляду". Фільм вийде в прокат 1 грудня цього року, що дозволить Вуді Аллену долучитися до оскарівської гонки. У головних ролях – Кейт Вінслет і Джастін Тімберлейк.​

Актори

У Вуді Аллена, як завжди, цікавий кастинг. Так, 81-річний режисер уперше працює з оскароносною Кейт Вінслет, з якою, за його словами, давно мріяв співпрацювати. Цікаво, що в 2005 році Вуді Аллен прослуховував її на одну з ролей у "Матч-пойнті", та актриса вибула з проекту через сімейні обставини. Що стосується Тімберлейка, то запросити на одну з головних ролей непрофесійного актора – з одного боку, експеримент та ризик, з іншого – Вуді Аллен робить це вперше. Минулого року він зняв серіал "Криза в шести сценах" для каналу Amazon, головну роль в якому зіграла співачка Майлі Сайрус.

Реклама
Сюжет

Продюсери кажуть, що в новому фільмі Вуді Аллена будуть "неймовірні персонажі, коханці, невірність та гангстери". Дія фільму відбувається в улюбленому місті режисера – Нью-Йорку, в 1950 роки. Судячи з фото, у фільмі розгортається романтична історія між персонажами Кейт Вінслет та Джастіна Тімберлейка, який грає рятівника на пляжі. Коли я задумав фільм, то сидів і думав, хто міг би зіграти колоритного рятівника на пляжі родом з 1950-х? Хтось із знайомих сказав: а що, якщо Тімберлейк?", – каже Вуді Аллен.

Стиль

Вуді Аллен – майстер у зануренні глядача в атмосферу минулого за рахунок деталей. У новому фільмі їх чимало: старовинні вивіски на магазинах та кафе, афіші фільмів, ретро-автомобілі. Над створенням атмосфери працюють і костюми головних героїв. Так, на однім з фото Джастін Тімберлейк одягнений у колоритний в'язаний купальний костюм, що нагадує трико. Жіночі образи не менш своєрідні: Кейт Вінслет і Джуно Темпл розгулюють пляжем в романтичних платтях-халатах.

Читайте також:

Какие сериалы мы будем смотреть в июле

Лава запасних: актори, які могли б зіграти Бонда

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.