До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серіал "Гра в кальмара" продовжили на другий сезон

Як і треба було сподіватися: один з найпопулярніших серіалів Netflix, південнокорейський трилер "Гра в кальмара", матиме продовження. Про це в інтерв’ю виданню Associated Press сказав його режисер Хван Дон Хек, тим часом Netflix зазначили, що другий сезон поки на стадії перемовин.

"Відчуваю, що ви просто не залишаєте нам вибору, — сказав Хван Дон Хек. — Було так багато запитань і радості з приводу можливого другого сезону, тому ми дедалі частіше обговорюємо це. Нині я опікуюся плануванням. Але гадаю, що занадто рано говорити, коли і як це станеться. Проте обіцяю, що ваш улюблений персонаж Сон Кі Хун повернеться і зробить щось для світу".

Реклама

Нагадаємо, "Гра в кальмара" — південнокорейський серіал про гурт людей, які через фінансову скруту зважилися на участь у таємному турнірі на виживання з неабияким призовим фондом. У процесі герої розуміють, що виживуть у цій страшній грі не всі, а тільки найсильніші. Серіал присвячений проблемі класової нерівності в Південній Кореї, а його задум ґрунтується багато в чому на особистій фінансовій кризі, яку пережив режисер і його сім’я у 2010-х.

Прем’єра серіалу відбулася на платформі у вересні, а вже в жовтні Netflix повідомили, що "Гра в кальмара" побила всі рекорди й стала найпопулярнішим проєктом стримінгу, який вже переглянули понад 120 мільйонів осіб. Попереднім рекордсменом був серіал "Бріджертони", який переглянули 82 мільйони підписників упродовж місяця після прем’єри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.