До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

HBO представили трейлер другого спецепізоду "Ейфорії"

24 січня на платформі HBO Max вийде спецепізод серіалу "Ейфорія" — творці вирішили потішити глядачів, які очікують на другий сезон. Другий спецепізод (перший вийшов у грудні й розповідав про героїню Зендаї — Ру) буде присвячений Джулс (її грає Гантер Шаффер) — у ньому стосунки між дівчатами буде показано її очима. Епізод називається "Fuck Anyone Who's Not a Sea Blob", а в трейлері можна почути саундтрек — це композиція Біллі Айліш і Rosalia "Lo Vas A Olvidar".

Нагадаємо, перший сезон "Ейфорії" вийшов улітку 2019 року, і буквально за місяць був продовжений на другий сезон. Це підліткова драма, яка розповідає про проблеми сучасних 17-річних юнаків і дівчат. Розповідь ведеться від імені Ру — 17-річної наркозалежної дівчини. Режисер проєкту — Сем Левінсон, син відомого режисера Баррі Левінсона — багато в чому зняв серіал про себе, оскільки провів юність у наркологічних клініках. Виробництво другого сезону було відкладено через COVID-19, і HBO повідомляють, що знімання поновлять на початку 2021 року, тож два бонусні епізоди допоможуть заповнити тривалу перерву між сезонами.

Реклама

Прем’єра спецепізоду "Ейфорії-2" відбудеться 24 січня на HBO Max.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.