До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де побачити дружину принца: найкращі ролі Меган Маркл

Меган Маркл стала популярною після появи на екранах серіалу "Форс-мажори". Однак, це був не перший проект вже колишньої актриси. Vogue.ua згадує фільми, в яких з'являлася нова герцогиня Сассекська, і про які нареченій принца краще ніколи не згадувати у вищому суспільстві.

Форс-мажори, 2011–2018

<b>форс мажоры сериал</b>

Реклама

У телешоу актриса виконала роль Рейчел Зейн, співробітниці юридичної фірми "Пірсон-Хардман", де їх ділові відносини з героєм Майком Россом плавно перетворилися в бурхливий службовий роман. Фінальна серія сьомого сезону стала останньою, де за сюжетом героїня Меган виходить заміж за свого коханого, і переїжджає з Нью-Йорка в Сіетл.

Більше, ніж кохання, 2005
Кадр з фільму "Більше, ніж кохання"

У фільмі "Більше, ніж кохання", з Ештоном Катчером у головній ролі, Меган зіграла попутницю головного героя в літаку, яка, втім, була присутня в кадрі всього лише 31 секунду.

CSI: Місце злочину: Нью-Йорк, 2006
Кадр з фільму "CSI: Місце злочину: Нью-Йорк"

У листопаді 2006 року Меган Маркл з'явилася в одному з епізодів популярного детективного серіалу, в якому постала в ролі дуже спокусливої покоївки на ім'я Вероніка Перес, яка працювала виключно на багатих бізнесменів. Ця робота актриси виявилася однією з найгучніших через сцену, в якій її героїня робить прибирання у нижній білизні.

Угода, 2007

<b>сделка шоу Меган маркл</b>

Шоу "Угода" – гра, за правилами якої учасники можуть виграти чемоданчик з значним грошовим призом. На початку своєї кар'єри Меган виконала роль моделі в цьому шоу, де її місія полягала в тому, що б ходити, посміхатися і наприкінці відкривати валізку.

Пам'ятай мене, 2010
Кадр із фільму "Пам'ятай мене"

Меган знялася в епізоді з Робертом Паттінсоном, де вона зіграла дівчину-бармена на ім'я Меган. Надалі актриса говорила в інтерв'ю, що їй дуже сподобалося працювати з Паттінсоном.

Касл, 2012
Кадр з фільму "Касл"

В одній із серій детективного серіалу "Касл" детектив Кейт Беккет і письменник Річард Касл розслідують серію вбивств дівчат, одягнених в костюми принцес. Одна з жертв вбивці – героїня Маркл в костюмі Сплячої красуні.

Анти-соціальний, 2015
Кадр з фільму "Анти-соціальний"

Одна з перших провідних ролей у Меган була у фільмі "Анти-соціальний". Маркл грає роль моделі Кірстен, яка закохується у красеня-грабіжника, що діє проти системи. Зйомки фільму тривали в Угорщині, а режисером виступив Рег Тревісс, колишній наречений Емі Вайнхаус.

Як знайти чоловіка, 2016
Кадр з фільму "Як знайти чоловіка"

Проект Меган "Як знайти чоловіка" з'явився на екранах прямо перед тим, як вона зустріла свого принца. Меган грає дівчину Кассандру, що розчарувалася у відносинах і вирішує знайти собі ідеального чоловіка за порадами з книги про те, як знайти любов. Ця роль стала останньою для актриси.

Якби Меган не залишила професію актриси, в її фільмографії міг з'явитися ще один яскравий і значимий образ. Творці "Бонд 25", майбутньої частини з серії фільмів про агента британської розвідки 007, внесли Меган Маркл в "шорт-лист" на роль наступної дівчини Бонда. Однак тепер її кандидатуру більше не розглядатимуть.

Після заручин з принцом Гаррі Меган Маркл розповідає, що вона дуже задоволена тією роботою, яку виконала в кіноіндустрії. І, за словами Меган, вона не вважає це кінцем кар'єри, а сприймає як час змін. Зовсім скоро Меган Маркл може зіграти саму себе в серіалі "Корона".

Instagram : @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.