До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 культових ролі Люка Перрі

Актор Люк Перрі був одним з головних серцеїдів 1990-х, найбільш відомим за роллю Ділана Маккея в серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210". Його популярність продовжувала зростати, і на час смерті він був відомий тим, що грав батька Арчі Ендрюса, Фреда, в серіалі CW "Рівердейл". Але в кар'єрі культового актора було багато пам'ятних ролей, і деякі з них згадуємо в цьому матеріалі.

Ділан Маккей в серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", 1990-1995, 1998-2000
Люк Перри в роли Дилана Маккея Люк Перрі в ролі Ділана Маккея

Люк Перрі грав бунтаря і одиночку Ділана Маккея, коли шоу тільки починалося. Ця роль була визначальною частиною кар'єри Перрі. У ролі Маккея, Перрі став кумиром для підлітків і закріпив за собою статус однієї з визначальних телезірок тієї епохи. Він ненадовго залишив серіал після шостого сезону, але повернувся в дев'ятому сезоні і залишався там до закінчення шоу.

Реклама
Олівер Пайк у серіалі "Баффі, винищувачка вампірів", 1992
Люк Перрі в ролі Олівера Пайка

Перрі був на піку популярності завдяки шоу "Беверлі-Хіллз, 90210", коли він знявся в ролі Пайка, коханця Баффі у фільмі Джосса Уідона 1992 року "Баффі — винищувачка вампірів", який став основою для його популярного телешоу з однойменною назвою.

Преподобний Єремія Клотьє у фільмі "Тюрма Оз", 2001-2002
Люк Перрі в ролі преподного Єремії

Перрі приєднався до акторського складу "Тюрми Оз" у четвертому сезоні в ролі проповідника, якого посадили до в'язниці. Його персонаж "зцілює" ув'язнених і всіляко уникає насильства.

Фред Ендрюс у серіалі "Рівердейл", 2017-2019
Люк Перрі в ролі Фреда Ендрюса

Актор грав Фреда Ендрюса, батька Арчі, в "Рівердейлі" з першого сезону. Він був підтримуючою постаттю в житті Арчі, а також намагався тримати свого сина на правильному шляху. Він був моральним компасом для міста в цілому і не дозволяв корупції впливати на нього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.