До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джессіка Честейн і Джеймс Макевой у трейлері "Воно 2"

Warner Bros. представили перший трейлер довгоочікуваного сиквела фільму "Воно" 2017 року, і він настільки ж моторошний і лячний, як того очікують фанати.

Джессіка Честейн у фільмі "Воно 2"

Новий трейлер знайомить нас з іншою "половиною" знаменитого роману Кінга, в якому дорослі члени "Клубу невдах" зіштовхуються зі своїм минулим і лячним дитинством, в якому вони билися зі злим клоуном-вбивцею Пеннівайзом.

Реклама

У трейлері ми бачимо Джессіку Честейн у ролі дорослої Беверлі, яка відвідує її старий будинок у Деррі. Там вона зустрічає нового власника квартири, або того, кого вона вважає своїм новим власником. Зрозуміло, що Пеннівайз є в будинку, як тільки двері відчиняються. Коли сцена розвивається, її мрійлива, непоспішна атмосфера дає таке ж відчуття казки, яка стала жахом, що зробило перший фільм таким успішним.

Хоч дорослі актори будуть головними героями у стрічці "Воно 2", діти-зірки першого фільму з'являтимуться у флешбеках. Джейден Ліберер, Софія Лілліс, Фінн Вулфхард, Джеремі Рей Тейлор, Чоузен Джейкобс, Джек Ділан Грейзер і Ваятт Олефф – всі вони з'являться у стрічці, сюжет якої чергується зі спогадами про минуле та сьогодення, в якому дорослі невдахи зіштовхуються зі своїми демонами.

Нагадаємо, "Клуб невдах" уклав пакт у кінці першого фільму, що його члени повернуться в Деррі, якщо зло колись знову з'явиться в місті. У трейлері ми бачимо, що Беверлі, Білл (Джеймс Макевой), Майк (Ісая Мустафа), Річі (Білл Гейдер), Бен (Джей Раян) і Едді (Джеймс Ренсон) залишаються вірними своїй клятві і повертаються, щоб боротися з Пеннівайзом.

Кадр з фільму "Воно 2"

Стрічка "Воно" вийшла в середині епохи відродження Стівена Кінга, яка ще не згасла, і дворічне очікування нового фільму не зменшило ентузіазму фанатів. 2017 року стрічка перевершила всі очікування студії. Прогнози касових зборів говорили про те, що "Воно" збере від 50 до 60 мільйонів доларів США, що вже буде успіхом, адже окупиться бюджет фільму, який становив $ 35-45 мільйонів. У підсумку за перші вихідні прокату фільм зібрав у США 123,4 мільйонів доларів, так встановив рекорд для фільмів жахів в американському прокаті. Через два тижні після початку показу "Воно" встановив новий рекорд – став найкасовішим фільмом жахів в історії американського кіно. Всього фільм зібрав понад 327 мільйонів доларів у США і більше 700 мільйонів у всьому світі.

Прем'єра фільму "Воно 2" відбудеться в Україні 5 вересня, і 6 вересня в усьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.