До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоуренс в трейлері фільму "Люди Ікс: Темний Фенікс"

Шанувальники фільмів про супергероїв кіностудії Marvel можуть радіти. У лютому 2019 року представлять новий фантастичний блокбастер "Люди Ікс: Темний Фенікс". Зірковий склад забезпечили: Дженніфер Лоуренс, Софі Тернер, Джессіка Честейн, Еван Пітерс, Джон Макевой, Ніколас Голт і Майкл Фассбендер.

"Люди Ікс: Темний Фенікс"

Кіностудія 20th Century Fox опублікувала трейлер майбутнього фільму, що розповідає про один з найнебезпечніших і найсильніших мутантів у Всесвіті – Джин Грей. Головна роль Темного Фенікса дісталася Софі Тернер, відомій як Санса Старк ("Гра Престолів"). Нова частина фільму про супергероїв є передісторією виникнення здібностей у Джин: фільм розповідає про те, як вони з'явилися, як розвивалися і що з нею відбувалося. За сюжетом картини, в корабель з людьми Ікс потрапляє сонячний спалах, який провокує розвиток здібностей Фенікса.

Реклама
"Люди Ікс: Темний Фенікс"
"Люди Ікс: Темний Фенікс"

Режисером і продюсером фільму став Саймон Кінберг, що знімав попередні частини "Людей Ікс". Прем'єра картини запланована на 14 лютого 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.