До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоуренс з'явиться в новому фільмі Netflix

Останні кілька років Дженніфер Лоуренс не вистачало на великому екрані – вона зробила паузу в кіно і зосередилася на активізмі і стосунках з нинішнім чоловіком Куком Мароні. Та схоже, що її перерва добігла кінця. Акторка підтвердила, що знялася у фільмі лауреата премії "Оскар" Адама Маккея Don’t Look Up ("Не дивися вгору"), який вийде на Netflix в кінці 2020 року.

Згідно із заявою стримінгового сервісу, майбутній фільм – це комедія про безталанних астрономів, відправлених у "гігантський медіа-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який знищить планету Земля". Маккей, відомий своїми кінострічками "Влада" і "Гра на пониження", написав сценарій і виступив як режисером, так і продюсером проєкту. "Я дуже радий працювати з Джен Лоуренс, – сказав режисер. – Вона – це те, що люди в XVII столітті називали "акт динаміту". І той факт, що Netflix розглядає цей фільм як всесвітню комедію, ставить високу планку для мене і моєї команди, захоплює і мотивує".

Реклама

Don’t Look Up – це один з багатьох проєктів, які Лоуренс готує 2020 року. Вона зіграє Елізабет Голмс у біографічному фільмі, знятому також Маккєєм, а ще недавно завершила зйомки в дебютній роботі бродвейського режисера Ліли Нойгебавер Red, White and Water, що оповідає про солдата, який намагається пристосуватися до життя в Америці після важкої травми голови в Афганістані. Також вона співпрацює з Паоло Соррентіно у драмі, основаній на біографії лауреата Пулітцерівської премії Терези Карпентер Mob Girl, де виконує головну роль інформатора мафії Арлін Брікман.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.