До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як дві краплі: дочка Мілли Йовович дебютує у великому кіно

12-річна Евер Андерсон дебютує у великому кіно. Дівчинка вже знялася в блокбастері "Чорна вдова", який виходить у прокат 1 травня, і затверджена на головну роль у римейку "Пітера Пена". Vogue.ua пророкує їй велику кар’єру.

Фото – Chris Brenner

Евер Андерсон була народжена, щоб грати в кіно — у цьому сумнівів немає. Її майбутні батьки познайомилися 2002 року на зйомках фантастичного фільму "Оселя зла": Мілла Йовович грала головну роль, а Пол Томас Андерсон був режисером. Евер Андерсон народилася в 2007 році, і вже в 9 років уперше зіграла в кіно. Це був сімейний підряд: дівчинка зіграла Червону королеву в останній частині "Оселі зла". Кілька років тому, коли український Vogue знімав Міллу Йовович на обкладинку, в інтерв’ю актриса розповіла нам, що Евер обожнює приходити на знімальний майданчик до мами, любить увагу і, найімовірніше, стане актрисою, хоча сама Мілла цього не дуже хотіла — пам’ятала, як складно було їй. Але пройшло всього кілька років, а дівчинка вже підписала перші контракти й щосили готується до дебюту на червоних доріжках.

Реклама
Евер з батьками й сестрою

2020 рік почався для Евер успішно — вона знялася для весняного номеру журналу I-D, присвяченого новим іконам та ідолам. В інтерв’ю вона розповіла про своє життя: дівчинка любить Біллі Айліш і Гаррі Поттера, ходить на тейквондо, обожнює своїх молодших сестер і чотирьох собак, знімає відео для TikTok — словом живе, як звичайний підліток. Улюбленим предметом називає математику, тому що це найкраща вправа для мозку. У Евер чудове почуття гумору й вона невимушено спілкується з журналістом, а найсмішніша відповідь стосується її батьків. На запитання: "Як ви думаєте, хто крутіший: ваша мама чи тато?" Евер відповідає: "Моя мама, безумовно! Мій тато британець, він завжди спокійний і просить стежити за манерами. Одного разу у мене була велика вечірка з нагоди дня народження з ночівлею і я запросила дівчаток з класу. Моя мама прийшла опівночі, щоб принести нам закуски, і вона дуже голосно ввімкнула музику й танцювала з нами. Всі мої друзі говорили: „у тебе найкласніша мама!"".

Евер знімається для журналу I-D (фото instagram.com/evergaboanderson)

В інтерв’ю для I-D Еве зізналася, що вважає кіно своїм покликанням. "Я зрозуміла, що акторство моя пристрасть. Я буквально плакала, коли в останній день зйомок „Оселі зла" режисер сказав „знято", тому що я дійсно не хотіла, щоб це закінчилося. Після цього я запитала батьків, чи можу я пройти прослуховування для наступних фільмів, і вони сказали, що розглянуть це, якщо я буду добре вчитися. У шостому класі вони дозволили мені сходити на кастинг, і мене вибрали для секретного фільму, знятого минулого літа".

Тривалий час назву цього фільму тримали в таємниці, але 11 березня Variety офіційно оголосив, що це блокбастер "Чорна вдова", а Евер зіграла Чорну вдову в дитинстві. Нагадаємо, що "Чорна вдова" — приквел про Наташу Романофф, яка стала супергероїнею, а його дія відбувається після подій фільму "Перший месник. Протистояння". Наташа Романофф зустрічається зі своєю сестрою й возз’єднується з сім’єю, яка допоможе їй завершити важливі справи. Радісною новиною у своєму інстаграмі поділилася сама Мілла Йовович: "Будьте готові зустрітися з молодою Чорною Вдовою. Отже, ми нарешті можемо повідомити про секретний проєкт Евер. Ми так пишаємося нашою дитиною! З п’яти років вона завжди хотіла діяти, і вона віддала час, зосередженість та енергію на те, щоб здійснити свою мрію! Вітаю тебе!".

Також стало відомо, що Евер зіграє роль Венді в майбутньому римейку Disney "Пітер Пен". Роль Пітера Пена виконає британський актор Олександр Молоні, а режисером буде Девід Лоурі. Венді стане першою головною роллю 12-річної актриси. Поки ж Евер, як і її мама 20 років тому, розвиває модельну кар’єру. Символічно, що дебютувала Евер торік на обкладинці журналу Jalouse, для якого в 90-х знімалася Мілла Йовович. У інстаграмі дівчинки 150 тисяч підписників: Евер публікує фото з батьками й новонародженою сестрою Осіаною, кадри зі знімань для глянцю, смішні Селфі зі своїми собаками. Пости пишуть від третьої особи, а в шапці профілю зазначено, що сторінку курують батьки Евер. Так що успішна кар’єра 12-річної Евер проходить під суворим контролем її успішної мами, яка, як ніхто, знає про те, як непросто бути зіркою, коли ти ще дитина.

Евер на обкладинці журналу Jalouse

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.