До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Девід Фінчер представив трейлер нового фільму "Манк"

Культовий американський режисер Девід Фінчер представив трейлер нового фільму "Манк". Фільм вийде в кінотеатрах у листопаді й буде доступний на потоковій платформі Netflix із 4 грудня. Це перший фільм Фінчера після релізу стрічки "Загублена" 2014 року.

Гэри Олдмен в фильме Гері Олдмен у фільмі "Манк", 2020

Чорно-білий біографічний фільм розповідає про життя сценариста Германа Манкевича і його битву з режисером Орсоном Веллсом за авторство сценарію картини "Громадянин Кейн". В основу стрічки "Манк" ліг сценарій 2003 року, який написав покійний батько Фінчера, Джек Фінчер.

Реклама
Гэри Олдмен в фильме Гері Олдмен у фільмі "Манк", 2020

У головних ролях знялися Гері Олдмен, який зіграв Манкевича, Том Берк з’явився в ролі Орсона Веллса, а Аманда Сейфрід втілила образ Меріон Деві, бродвейської актриси, що була коханкою газетного магната Вільяма Рендольфа Герста, життя якого лягло в основу дебютного фільму Веллса. Також у фільмі знялися Лілі Коллінз, Арлісс Говард, Том Пелфрі, Сем Тротон, Фердинанд Кінгслі, Таппенс Мідлтон і Чарльз Денс.

Гэри Олдмен в фильме Гері Олдмен у фільмі "Манк", 2020

Останній фільм Фінчера "Загублена" сподобався критикам і був комерційно успішним, зібравши 369,3 мільйона доларів у світовому прокаті. А Розамунд Пайк, яка зіграла Емі Елліотт-Данн, номінували на премію Американської кіноакадемії за найкраще виконання жіночої ролі.

Аманда Сейфрид в фильме Аманда Сейфрід у фільмі "Манк", 2020

Відтоді Фінчер не зняв жодного фільму, а деякі проєкти так і не були втілені. Режисер мав очолити сиквел "Світова війна Z" з поверненням Бреда Пітта, але Paramount тимчасово зупинила фільм у лютому 2019 року. Тим часом Фінчер перейшов на телебачення як режисер і продюсер серіалів Netflix, як-от "Мисливець за розумом" і "Любов, смерть і роботи", з 2016 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.