До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися в кінотеатрах у серпні

Трилер з Джесікою Честейн, довгоочікуваний "Тенет" Крістофера Нолана і "Рейв" від сценариста серіалу "Чорне дзеркало" Браяна Велша — у серпні на нас чекає багато цікавого в кіно, а кінотеатри обіцяють дотримувати всіх рекомендацій МОЗу й безпечно розсаджувати глядачів.

"Агент Єва", з 13 серпня

У новому трилері Джессіка Честейн грає вбивцю світового рівня, що працює на впливову міжнародну компанію. Але врешті-решт небезпечні роботодавці виступають проти неї, змушуючи боронитися. Режисер фільму Тейт Тейлор — майстер інтриги: він найвідоміший завдяки фільмам "Дівчина у потягу" і "Прислуга", де, до речі, також грала Честейн, яка отримала за фільм свою першу номінацію на премію "Оскар"... З актрисою в стрічці "Агент Єва" зіграли Колін Фарелл, Джон Малкович і Джина Девіч. Цікаво, що Честейн також спродюсувала фільм, і прекрасний акторський склад — її рук справа.

Реклама
"Тенет", з 26 серпня

Найочікуваніший фільм цього літа нарешті виходить у прокат. Спершу показ "Тенета" запланували на 16 липня, потім перенесли на 31 липня, і в підсумку прем’єра майже в усьому світі відбудеться в один день — 26 серпня. Чекають на "Тенет" не тільки тому, що це перший блокбастер після задовгого карантину. Передусім це етапний фільм для самого Нолана, п’ятикратного номінанта на премію "Оскар", творця стрічок "Темний лицар", "Інтерстеллар" і "Дюнкерк". Режисер задумав "Тенет" ще 20 років тому, сім років писав сценарій. Герої стрічки — спецагенти таємної організації, і від їхніх дій залежить доля людства. Вони мають здійснити складну місію й запобігти Третій світовій війні. У головних ролях — Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі й Джон Вашингтон.

"Рейв", з 6 серпня

Події фільму відбуваються в середині 90-х у провінційному шотландському містечку. Джонні й Спаннер — нерозлучні друзі. Епідемія рейву й божевільних наркотичних вечірок, яка набирає обертів у Британії, у їхньому місті відчувається тільки слабким відлунням. Хлопці потрапляють на найкращу підпільну вечірку свого життя, де спробують наркотики, познайомляться з дівчатами, вскочать у халепу з місцевими бандитами. "Рейв" — яскрава робота Браяна Велша, сценариста "Чорного дзеркала", а продюсер фільму сам Стівен Содерберг.

"Озеро диких гусей"

Напружена китайсько-французька кримінальна драма, яка торік боролася за "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі. Головний герой — лідер банди байкерів, а героїня — повія, яка хоче почати нове життя. Вони зустрілися, коли обидва втікали, і допомогли одне одному.

"Потяг до Пусана 2. Півострів", з 6 серпня

Якщо хочете полоскотати собі нерви, то вирушайте в кіно на фільм "Потяг до Пусана 2. Півострів". Це постапокаліптичний трилер, події якого відбуваються в Південній Кореї після страшної епідемії. Синопсис інтригує. "Після спалаху страшного вірусу, який почався в Південній Кореї, все, що залишилося від країни — це руїни й мільйони зомбі, що розгулюють півостровом. Група людей під керівництвом колишнього військового намагається вижити в цьому страшному світі, у якому небезпечне тепер усе оточення". Цього року фільм мали показати на Каннському кінофестивалі, який скасували через пандемію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.