До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що можна побачити на Netflix у квітні

Ніхто не міг очікувати, що цієї весни для багатьох з нас справжньою розрадою стане Netflix. На найближчі кілька місяців цифровий гігант підготував кілька чудових прем’єр. Це "Голлівуд" — новий проєкт легендарного Райана Мерфі про Лос-Анджелес 40-х (виходить у травні), дебютний серіал "Едді" оскароносного режисера Дамьєна Шазель (також чекайте в травні) і екшен-драма про торгівлю людьми з Крісом Гемсвортом. У цьому огляді Vogue.ua — головні квітневі прем’єри Netflix. Сподіваємося, цей список вам допоможе, якщо ви вирішите влаштувати онлайн Netflix Party з друзями.

Crip Camp

Уже доступний на Netflix

Реклама

Торік Барак і Мішель Обама оголосили про те, що продюсуватимуть серіали й фільми. На Netflix уже доступний один з перших їхніх проєктів — документальне кіно Crip camp, присвячене соціальній проблематиці. У центрі фільму — історія одного американського табору для підлітків з інвалідністю. Це табір Дженед — він працював у Штатах у 70-ті й став своєрідним трампліном для руху за права людей з інвалідністю. Про табір розповідає співрежисер фільму Джим Лебрехт, який був учасником цього табору.

Sergio

Реліз 17 квітня

Фільм "Сержіу" розповідає історію бразильського дипломата Сержіу Вієйра ді Меллу, який пропрацював 30 років в ООН і загинув унаслідок вибуху будівлі ООН у Багдаді 19 серпня 2003 року. На тлі картин бурхливого вторгнення США в Ірак режисер Грег Баркер розповідає правдиву історію місії, яка привела Сержіу в Багдад, — політичного призначення, яке в кінцевому підсумку забрало його життя. Прем’єра фільму пройшла в січні на фестивалі Санденс, де він отримав високі оцінки критиків.

"З вогню" (Extraction)

Реліз 24 квітня

Кріс Гемсворт, зірка фільмів "Месники" й незмінний Тор кіновсесвіту Marvel, з’явиться на Netflix у головній ролі в гостросюжетному бойовику "З вогню". Його герой — брутальний найманець Тайлер Рейк, якому дають важливе завдання. Він має звільнити сина міжнародного злочинця, якого викрали й тримають в ув’язненні в Бангладеші. "З вогню" — режисерський дебют актора й каскадера Сема Харгрейва на великому екрані. Водночас сценарій фільму написав ветеран жанру, Джо Руссо, "половина" дуету братів Руссо, які зняли блокбастери "Месники: Війна нескінченності" і "Месники: Фінал", тож буде дуже цікаво.

The Victims’ Game

Реліз 30 квітня

Netflix і далі вивчає нові ринки. The Victims 'Game — кримінальна драма, яку зняли в Тайвані. Синопсис описує новий проєкт так: судовий експерт із синдромом Аспергера виявляє, що його дочка пов’язана з таємничими вбивствами. За допомогою журналіста він вирішує самостійно розслідувати справу і знайти свою дочку, поки вона ще жива. Судячи з трейлеру, творці не поскупилися на криваві деталі.

"Скетч-шоу Елайзи Шлезінгер" (The Iliza Shlesinger Sketch Show)

Доступний з 1 квітня

Хто хоче відвернутися від повісті дня й зануритися в шоу, де нікого не вбивають і не порушують тривожних соціальних питань, радимо подивитися скетч-шоу талановитого американського стендап-коміка Елайзи Шлезінгер. На Netflix Елайза давно пише сценарії для комедій, а тепер запустила своє дотепне шоу про вади американського телебачення. Торкається Елайза й сексизму на телебаченні та висміює, зокрема, популярне кліше про те, що дівчата не вміють жартувати, — з яким, імовірно, і сама стикалася неодноразово впродовж своєї кар’єри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.