До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про другий сезон серіалу "Бріджертони"

21 січня Netflix офіційно підтвердили — другому сезону "Бріджертонів" бути. Все, що відомо про продовження гучної костюмованої драми, — читайте на Vogue.ua

"Бріджертони"
Що каже про продовження леді Віслдаун?

"Всі гудуть від останніх пліток, і тому для мене велика честь повідомити вам: „Бріджертони" офіційно повернуться на другий сезон, — ідеться в анонсі. — Я дуже сподіваюся, що ви припасли пляшку ратафії для цього чудового випадку". Якщо говорити про сюжет майбутнього сезону, Віслдаун ділиться, що "лорд Ентоні Бріджертон має намір активізуватися цього світського сезоніу" й вона "готова повідомляти про всі його романтичні пригоди".

Реклама
Чи буде другий сезон "Бріджертонів" ґрунтований на книзі Джулії Квінн?

Нагадаємо, що перший сезон "Бріджертонів" ґрунтований на романі Джулії Квінн "Герцог і я", тож цілком імовірно, що другий шукатиме натхнення в книзі "Віконт, який мене кохав". У романі розповідається про те, як Ентоні Бріджертон шукає дружину під час світського сезону 1814 року. Як і в разі з його сестрою Дафною, шлях героя до вівтаря буде заплутаний. Зокрема, щойно вигідний наречений Ентоні зробить пропозицію "діаманту" сезону, Едвіні Шеффілд, він опиниться в розладі з її норовливою ​​сестрою Кетрін — доки їхня словесна сварка не перетвориться на взаємний потяг. "Летять іскри, груди движять", — про все це неодмінно напише леді Віслдаун.

"Бріджертони"
Коли вийде другий сезон "Бріджертонів"?

Знімати почнуть навесні 2021 року й, з огляду на масштаби виробництва, Netflix може випустити другу частину "Бріджертонів" уже 2022 року.

Хто з акторів повернеться в другому сезоні "Бріджертонів"?

Зважаючи на назву серіалу, всі Бріджертони, ймовірно, з’являться наступного сезону — і, хоча увага переміститься на Ентоні, можливо, що ми ще почуємо новини про життя герцога й герцогині Гастінгсів. І оскільки перший сезон закінчився драматично для сімейства Фезерінгтонів, можна припустити, що леді Фезерінгтон і її сім’я також повернуться в другому сезоні, а леді Віслдаун триматиме весь світський Лондон під контролем. Тим часом головної інтриги — а хто ж зіграє Едвіну й Кетрін Шеффілд — поки що не розкрито.

"Бріджертони"
Скільки всього буде сезонів "Бріджертонів"?

Якщо нам пощастить, то буде вісім сезонів, відповідно до восьми романів Джулії Квінн. Кожен з них розповідає про пригоди братів і сестер Бріджертонів. Нагадаємо їхні імена, починаючи від найстаршого: Ентоні, Бенедикт, Колін, Дафна, Елоїза, Франческа, Грегорі й Гіацинт. На нас чекає багато цікавого!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.