До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бредлі Купер і Ірина Шейк розлучилися

Раніше шанувальники Бредлі Купера та Ірини Шейк вже говорили, що після чотирьох років стосунків їхня пара – на межі розставання. Ці чутки підтверджує і видання People, яке стверджує, що російська модель виїхала з їхнього особняка в Лос-Анджелесі і забрала з собою доньку Лею, якій вже виповнилося два роки.

Бредлі Купер і Ірина Шейк

Перші чутки про розставання з'явилися на початку березня – після чуттєвого виступу Купера з Леді Ґаґою на кінопремії "Оскар". Однак наближені до пари джерела стверджували, що американська співачка не є причиною конфлікту. Відносини Ірини і Бредлі дали тріщину і до цього.

Реклама
Бредлі Купер і Леді Ґаґа на премії "Оскар 2019"

Бредлі Купера і Ірину Шейк називали однією з найкрасивіших і найбільш стильних пар Голлівуду. Історія їхньої пари починається навесні 2015 року, після того, як Шейк розірвала відносини з Кріштіану Роналду, що тривали протягом п'яти років, а Купер розійшовся з С'юкі Вотегаус, з якою вони були разом два роки. Ірина та Бредлі познайомилися на мюзиклі Finding Neverland і потім довго приховували свій роман, не коментували того, що відбувається. У квітні 2017 року в них народилася донька Леа де Сен Шейк Купер.

<b>Купер+шейк1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.