До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Велика маленька брехня": відомий повний акторський склад

"Велика маленька брехня", один з найбільш очікуваних серіалів цього року, обростає подробицями. Став відомий повний акторський склад нового сезону – свою участь в серіалі підтвердили актриси Лора Дерн, Шейлін Вудлі та Зої Кравіц. У зв'язку з тим, що спочатку серіал планувався тільки на один сезон, студія HBO заново підписувала контракти з усіма акторами. Дерн, Вудлі та Кравіц приєднаються до Ніколь Кідман та Різ Візерспун – виконавець головних ролей та продюсерів серіалу, які вже давно підтвердили свою участь в проекті.

Лора Дерн, Ніколь Кідман, Зої Кравіц, Різ Візерспун і Шейлін Вудлі
Зої Кравіц

До зоряного складу також приєднається Меріл Стріп. Вона зіграє Мері Луї Райт – маму вбитого домашнього насильника Перрі, персонажа Олександра Скарсгарда. За задумом авторів, вона приїжджає в Монтерей, щоби з'ясувати подробиці смерті сина та заразом зайнятися вихованням онуків. Режисер Жан-Марк Валле, який зняв весь перший епізод, у другому сезоні залишиться тільки продюсером. Відомо, що другий сезон зніме британський режисер та аткриса Арне Арнольд ("Грозовий перевал", "Американська любка").

Реклама

HBO встигли повідомити й деякі деталі сюжету. Так, за їхніми словами, другий сезон буде досліджувати "брехню, довговічність дружніх відносин та крихкість шлюбу". Відомо, що Джейн Чампан, героїня Шейлін Вудлі, буде з ентузіазмом будувати нове життя, звільнившись від думок про Перрі, а Бонні, яку грає Зої Кравіц, буде "протистояти демонам з минулого".

Читайте також:

Які серіали дивитися в лютому​

Ніколь Кідман приєдналася до акторського складу "Щиголя"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.