До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найкращих светрів у кінематографі

Осінь – саме час обрати собі теплий светр. Надихнутися можна светрами улюблених кіногероїв: містера Дарсі з "Щоденника Бріджит Джонс" або Гаррі і Саллі з "Коли Гаррі зустрів Саллі". Вісім найкращих светрів з кіно – в добірці vogue.ua.

"Щоденник Бріджит Джонс"
"Усмішка Мони Лізи"

Історія вчительки-феміністки Кетрін Енн Вотсон у виконанні Джулії Робертс – можливо, не найвідоміший хіт кіно 2000-х, проте кардиган героїні Робертс – один з найкращих в історії кіно. Зелений кардиган – цей хітовий светр фільму – учні Джулії Робертс накинули на неї під час церемонії посвяти в таємне товариство коледжу.

Реклама
"Кохання за правилами і без"

Ніхто не носить светр так розкішно, як це робить героїня Даян Кітон у фільмі Ненсі Маєрс "Кохання за правилами і без". Навіть незважаючи на те, що фактично її героїня, нью-йоркська письменниця Еріка Баррі, носить не светр, а просту білу водолазку.

"Коли Гаррі зустрів Саллі"

Неможливо говорити про найкращі светри в кіно і оминути увагою кінострічку "Коли Гаррі зустрів Саллі". Це квінтесенція осені і дедалі ближчої зими. У фільмі багато хороших моментів зі стильним верхнім одягом, але вирішальний момент настає, коли Гаррі одягає білий светр рибалки, щоб допомогти Саллі рухатися. І як вона не зрозуміла, що закохана в нього просто в той момент?

"Розумник Вілл Гантінґ"

Робін Вільямс у подовженому затишному кардигані на ґудзики – саме те, що потрібно нам усім під час перегляду улюбленого серіалу, коли надворі дощить і не хочеться нікуди виходити.

"Спілка мертвих поетів"

Ще один чудовий фільм з Робіном Вільямсом у головній ролі. Але найкращий кардиган у стрічці носить інтелектуал і поціновувач мистецтва Нілл Перрі у виконанні актора Роберта Шона Леонарда.

"Пастка для батьків"

Сімейна комедія Ненсі Маєрс "Пастка для батьків" – літній каліфорнійський фільм, але ця сцена на фото – до біса осіння, а молочному кардигану на ґудзики Енні Джеймс позаздрить будь-яка юна модниця.

"Щоденник Бріджит Джонс"

Найбільш різдвяний з усіх різдвяних фільмів. Говорити про светри з кіно не можливо без згадки про святкові вбрання Коліна Ферта. Цей актор легалізував светр з оленем – і йому дуже личить.

"Вогні святого Ельма"

Кадр, коли Енді Макдавелл виходить з шале в молочному светрі грубої в'язки, – розкішний. Дочекайтеся, коли випаде перший сніг, діставайте такий же светр і виходьте на прогулянку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.