До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 фільмів про дитинство, які ми дуже любимо

Дитинство — дивовижна пора, коли людина не просто пізнає світ, а й щиро вірить у дива. З нагоди Міжнародного дня дітей, який відзначають 1 червня, vogue.ua зібрав 7 фільмів, які всі любили дивитися в дитинстві і юнацтві.

фильм один дома часть перваяКадр із фільму "Сам удома", 1990

"Джуманджі", 1995

Захоплива історія про те, як настільна гра буквально засмоктує у світ джунглів гравців і тримає їх там, поки учасники не виграють рівень. Попри те, що недавно вийшов однойменний римейк із просунутою графікою й сучасною настановою, перший "Джуманджі" не можна залишити без уваги хоча б через Робіна Вільямса і юної Кірстен Данст.

Реклама

"Сам удома", 1990

Різдвяна історія, що трапилася з Кевіном Маккаллістером, назавжди залишиться в наших серцях. І хоча зараз далеко не сезон шапок, рукавичок і гірлянд, у цього фільму є настрій пустотливого дитинства, якому не потрібно підлаштовуватися під пору року.

"Клуб „Сніданок"", 1985

Підліткова комедія, яка зачіпає проблему спілкування між тінейджерами. П’ятеро школярів змушені провести вихідний день у стінах школи. Вони не звикли спілкуватися одне з одним у звичайному житті, але на ці кілька годин їм не залишається нічого іншого, окрім як дізнатися одне одного краще.

"Бетховен", 1992

Добрий сімейний фільм про сенбернара Бетховена, який випадково потрапляє в сім’ю Ньютонів і отримує її любов. За сюжетом, Ньютони стикаються із серйозним випробуванням, що вимушує їх відповісти на запитання: довіряють вони Бетховену чи ні?

"Сімейка Аддамсів", 1991

Специфічний фільм з яскравим готичним і відьомським настроєм, який отримав визнання у дітей з усього світу. У "Сімейки Аддамсів" також є безліч римейків, які, безумовно, гідні уваги з їхніми декораціями й костюмами. Один з таких — гіт Netflix "Венздей" 2022 року.

"Щоденники принцеси", 2001

Класика молодіжного кіно, завдяки якому юна Енн Гетевей здобула світову популярність. В основі сюжету — історія п’ятнадцятирічної дівчини Міа, яка веде досить звичайний спосіб життя, доки не дізнається, що є справжнісінькою принцесою.

"Король Лев", 1994

Зворушлива історія про левеня Сімбу встигла розбити серця мільйонів глядачів, але, мабуть, саме цей твір багато в чому вплинув на становлення сучасного покоління. Мультфільм про дружбу, кохання, сімейні цінності й випробування, які підкидає доля, напевно, є в списку обов’язкових для перегляду фільмів майже у всіх батьків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.