До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найразючіших модних моментів у серіалі "Друзі"

Шанувальники серіалу "Друзі" купаються в ностальгії після виходу в ефір довгоочікуваного епізоду-возз’єднання акторів культового серіалу. З нагоди великої прем’єри пропонуємо згадати одні з найкращих модних моментів з культового шоу 1990-х.

Сукні-комбінації Рейчел

Єдине, що було в 1990-ті популярнішим за повсюдну стрижку в стилі Рейчел — це її колекція суконь-комбінацій. Вона носила їх поверх лонгслівів або просто на голе тіло. Вони стали популярними поряд з легкими плісованими спідницями в картатий візерунок і дитячими футболками, у яких героїня Дженніфер Еністон з’являлася в перших сезонах.

Реклама
Помада Моніки

Моніка Ґеллер у перших сезонах була дуже сміливою. Коли наприкінці 1990-х почалося шоу, образ Моніки визначався синіми джинсами, балетками й обтислими топами; текстурованою, рваною стрижкою та матовою помадою, яка б мала ідеальний вигляд на подіумі Molly Goddard.

Чоловіча сумка Джої

До того, як Енсел Елґорт почав носити тоут Prada, до того, як Анвар Гадід відмовився розлучатися зі своєю Goyard, Джої Трібіані експериментував із чоловічою сумкою. Це було в той день, коли Рейчел дала йому дизайнерську сумку з Bloomingdale, щоб Джої мав модний вигляд для прослуховування. Спершу він сумнівався, але швидко зрозумів те, що завжди знали Енсел, Анвар і Скепта: чудова сумка — це не тільки засіб вираження вашого особистого стилю, а й практична річ.

Камео Різ Візерспун

Ми думали, що Рейчел, із сукнями міді, комірами поло й довгими чобітьми, була втіленням мінімалістського стилю Керолайн Бессетт-Кеннеді на екрані. Потім її молодша, зухваліша сестра Джилл (яку грає Різ Візерспун) увірвалася в Central Perk і затьмарила її. Від шкіряних спідниць до пов’язок на голову — Джилл була уособленням охайного мангеттенського стилю.

Фіаско дизайнерського взуття

Епізод, у якому Моніка купує собі чобітки, показав занадто знайому історію про неприємності моди. Вона витратила більше, ніж могла собі дозволити, на пару дизайнерських чобіт почасти тому, що відчувала на собі оцінювальний погляд продавця. Коли вона почала їх носити й проводити в них якийсь час, то зрозуміла, що процес перетворюється в агонію.

Шкіряні штани Росса

Ми могли годинами міркувати про переваги ідеальної пари шкіряних штанів. Але недовге захоплення ними Росса в образі "тата-рокера" в п’ятому сезоні стало наукою про ризики, пов’язані зі зміною вашого стилю. Нагадування для тих, хто не дивився кожну серію принаймні 28 разів: коли Россові під час побачення стало спекотно в шкіряних штанах, він пішов у ванну, щоб охолонути, і зняв їх, а потім не зміг вдягнутися знову. Результат побачення — приниження, і Росс розумно повернувся до свого звичного гардероба. Не повторюйте цього вдома, хлопці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.