До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 нових фільмів Netflix, які не можна проґавити цього літа

Літній блокбастер з Жаном-Клодом Ван Даммом, романтична комедія із Шейлін Вудлін і Фелісіті Джонс — цього літа на Netflix нас чекають яскраві екшни, ромкоми й ще багато цікавого.

Кадр із фільму "Останній лист від твого коханого"
"Батьківство"

В основі цього зворушливого фільму — реальна історія Метью Логеліна, дружина якого раптово померла за кілька днів після пологів. Свою історію чоловік описав у книзі "Два поцілунки для Медді: мемуари втрати й любові", яка у 2011 році стала бестселером The New York Times. Головну роль в екранізації зіграв Кевін Гарт: його герой — чоловік, що не готовий стати батьком, але життя змушує його подолати страхи й невпевненість у собі та взяти на себе відповідальність за майбутнє своєї дочки. Режисер стрічки — Пол Вайц ("Сутінки", "Американський пиріг").

Реклама

18 червня

"Останній лист від твого коханого"

У центрі цієї романтичної драми — Еллі (Фелісіті Джонс), молода журналістка з Лондона, що натрапляє в архівах на серію любовних листів. У них розповідається історія роману 1960-х між Дженніфер Стірлінг (Шейлін Вудлі) і Ентоні О'Хара (Каллум Тернер). Роман приховували — Дженніфер була одружена з впливовим бізнесменом, а Ентоні працював журналістом і саме писав статтю про чоловіка своєї коханої. У міру того, як Еллі втягується в історію, вона стає одержима думкою розкрити особистості коханих і з’ясувати, чим закінчується їхня історія кохання... Погодьтеся, складно уявити літо без таких романтичних стрічок. Шейлін Вудлі каже, що це історія про сильну жінку, готову брати на себе відповідальність за свої вчинки в той історичний період, коли такого від жінок не сподівалися.

23 липня

"Народжений бути вбитим"

Алісія Вікандер і Джон Девід Вашингтон грають у трилері "Беккет", який спродюсував Лука Гуаданьїно. Їхні герої — пара Беккет і Ейпріл, які приїжджають у відпустку до Греції й опиняються втягненими в міжнародну змову. Режисер стрічки — італієць Фердінандо Чіто Філомаріно, який був другим режисером на зніманні фільмів Гуаданьїно "Суспірія" і "Клич мене своїм ім’ям". Зірковий акторський склад і перспективний режисер — все це робить фільм одним з найочікуваніших релізів літа.

27 серпня

"Останній найманець"

Новий фільм з Жаном-Клодом Ван Даммом — класичний літній блокбастер. Зірковий актор грає таємного агента, що змушений повернутися в рідну Францію для захисту свого сина. Цікаво, що більша частина знімання відбувалася торік у Києві, і в кадрі ми напевне впізнаємо знайомі місця. Оператор стрічки — француз Тьєрі Арбогаст, володар трьох премій "Сезар", який зняв найгучніші фільми Люка Бессона — "Леон" та "Ангел-А".

30 липня

"Гладко на папері"

Елайза Шлезінгер, популярна американська стендап-комік, грає в цій комедії фактично себе. Її героїня захоплена кар’єрою стендап-коміка. Вона знайомиться з хлопцем, який здається ідеальним, але, можливо, занадто хорошим, щоб бути правдою... Шлезінгер — актриса, режисерка і комік, переможниця популярного шоу Last Comic Standing, не тільки зіграла головну роль, а й написала сценарій, так що нас напевне чекає дуже смішний фільм.

23 червня

"Вулиця страху. Частина перша: 1994"

Складно уявити літо без хорошого трилера, від якого холоне кров. "Вулиця страху" — трилогія, заснована на серії підліткових книг Роберта Лоуренса Стайна. Перша книга була опублікована в далекому 1989 році й миттєво стала бестселером. Події першої частини, яка виходить цього літа, відбуваються в 1994 році: його герої — підлітки з Шедісайду, штат Огайо, які вважають, що дивні події, які відбуваються з ними, якимось чином пов’язані. Режисер трилогії — Лі Джаньяк, який зняв серіал "Крик".

2 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.