До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кінопрем'єр лютого

Дует Пенелопи Крус і Гав'єра Бардема у драмі Асгара Фархаді, чудове перевтілення Крістіана Бейла і новий фільм Ізабель Юппер – серед найцікавіших прем'єр лютого.

"Всі знають"

Один з найбільш обговорюваних фільмів торішніх Канн і своєрідне повернення на екрани колоритної іспанської пари – Гав'єра Бардема і Пенелопи Крус. Кароліна (Пенелопа Крус) – іспанка, але живе зі своєю сім'єю в Буенос-Айресі. Однак кожну людину рано чи пізно тягне на батьківщину, тому Кароліна вирішує відвідати місто, де вона провела більшу частину свого дитинства. Короткий візит на сімейне свято продовжує ряд непередбачених подій, що кардинально змінюють долі всіх персонажів.

Реклама

У прокаті з 7 лютого

"Обличчя"

7 лютого у Берліні стартує кінофестиваль, а в Києві, тим часом, покажуть володаря Гран-прі журі минулорічного фестивалю – польський фільм "Обличчя". В європейських країнах фільм Малгожати Шумовської показували під заголовком "Mug" – цим словом називають головного героя фільму, в перекладі це означає "Мармиза". Яцек працює будівельником на зведенні величезної статуї Ісуса в Польщі. Під час роботи він падає з великої висоти і після нещасного випадку переносить операцію з трансплантації обличчя – і стає несхожим на себе. Критики вважають фільм Шумовської дуже політичним кіно, препарують сучасну Польщу, а сама режисер каже: "Обличчя" – це метафора того, що відбувається в Польщі: страх перед чужим".

У прокаті з 8 лютого

"Влада"

За чотири дні до "Оскара" в український прокат представлять одного з головних учасників його гонки – фільм "Влада" про ексцентричного віце-президента США, Діка Чейні. Чейні грає Крістіан Бейл, який знову доводить, що він – геніальний актор-хамелеон. Щоб зіграти віце-президента, Крістіану довелося набрати близько 20 кг, збрити волосся на голові і вибілити брови, більше того, він досконало вивчив всі унікальні манери героя. Результат – надзвичайно точна копія Чейні.

У прокаті з 21 лютого

В обіймах брехні

Трилер лауреата премії "Оскар" Ніла Джордана розповідає історію милої і наївної молодої жінки Френсіс (Хлоя Морец), яка намагається самостійно вижити в Нью-Йорку. Одного разу вона знайомиться з Гретою (Ізабель Юппер), ексцентричною француженкою, яка страждає від самотності. Френсіс швидко зближується з овдовілою Гретою. Ці двоє стають хорошими друзями – але материнська чарівність Грети зникає і стає все більш тривожною, коли Френсіс виявляє, що Грета дуже жорстока.

У прокаті з 21 лютого

"Секс, мода, диско"

В український прокат представлять документальний фільм "Секс, мода, диско" – захопливу розповідь про моду і мистецтво 1970-х крізь призму життя ілюстратора Антоніо Лопеса. Півторагодинний фільм побудований на спогадах друзів і колег ілюстратора, серед яких: Грейс Коддінгтон, Пет Клівленд, Джоан Джулієт Бак, Грейс Джонс і Джессіка Ленг. Разом з ними в 1970-і Антоніо Лопес, який до того моменту вже співпрацював з The New York Times, Vogue, Interview Magazine, Івом Сен-Лораном, Карлом Лагерфельдом, Міссоні й іншими дизайнерами, перевернув світ fashion-ілюстрації, перетворив його у справжнє мистецтво.

У прокаті 28 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.