До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших фільмів грудня

Нова версія мюзиклу "Кішки" Ендрю Ллойда Веббера, неповторний тандем Ніколь Кідман, Марґо Роббі і Шарліз Терон у фільмі "Секс-бомба" і різдвяна комедія – всі грудневі вихідні можна провести в кіно.

"Малюк Джо"

Мати-одиначка Еліс (Емілі Бічем) працює генетиком в експериментальній лабораторії. Вона створила унікальну рослину-антидепресант, здатну зробити щасливим свого власника. Всупереч правилам Емілі бере квітку додому і дарує своєму синові. Через кілька днів той кардинально змінюється і зрозуміло, що на нього вплинула квітка, яку Емілі назвала "Малюк Джо". Прем'єра фільму минула в межах Каннського кінофестивалю, де Емілі Бічем взяла приз як найкраща акторка.

Реклама

З 12 грудня

"Війна струмів"

"Війна струмів" – фільм про драматичне протистояння "електричних титанів" – Томаса Едісона, Ніколи Тесли і Джорджа Вестінгауза, яке увійшло в історію як "війна струмів". Великий винахідник Томас Едісон (Бенедикт Камбербетч) прагне освітлити Манхеттен, проте його спробам стають на заваді Джордж Вестінгауз (Майкл Шеннон) і його партнер Нікола Тесла (Ніколас Голт), які змагаються з винахідником за допомогою власного змінного струму Тесли. Трейлер показує, що напруга в фільмі буде колосальною.

З 12 грудня

"Секс-бомба"

"Марґо Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон борються з сексуальним харасментом на робочому місці", – так звучить інтрига фільму "Секс-бомба". В основі сюжету – реальна історія глави Fox News, Роджера Айлза, якого звинуватили в сексуальних домаганнях кілька його колег. Скандал трапився 2016 року: медіамагната і гендиректора Fox News, Роджера Айлза, раніше медіаконсультанта Джорджа Буша, співробітниці звинуватили в сексуальних домаганнях. Справу розпочала колишня телеведуча Гретхен Карлсон (її грає Ніколь Кідман), яка зізналася, що її звільнили з каналу, бо вона відмовила Роджеру Айлзу. Пізніше до неї приєдналися ще кілька жінок (зокрема, їхні ролі виконують Марґо Роббі і Шарліз Терон). Після скандалу 76-річний Айлз покинув свій пост, а 2017 року помер.

З 19 грудня

"Кішки"

Ну що за різдвяні свята без мюзиклу? Цього року нас очікує нова адаптація "Кішок" культового композитора Ендрю Ллойда Веббера. У режисерському кріслі – Том Гупер, що зняв фільми "Король говорить", "Знедолені" і "Дівчина з Данії". Гупер зібрав у фільмі чудовий кастинг: у головних ролях – Джуді Денч, Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон. Після виходу трейлеру світ поділився на тих, кому сподобалася незвична анімація, і тих, кому актори з тілами кішок видаються дивними. Після хвилі критики Том Гупер пообіцяв доопрацювати анімацію – чекаємо прем'єри.

"Щасливого Різдва"

Якщо ви не уявляєте різдвяних свят без романтичних комедій, то новий фільм Пола Фейга ("Шпигунка", "Проста послуга") – для вас. "Щасливого Різдва" – "свіжа і модна", як кажуть самі творці, ромком. Головна героїня Кейт напередодні свят погоджується попрацювати ельфом у магазині подарунків – і потрапляє в постійні кумедні негаразди, серед яких зустрічає симпатичного хлопця. Фільм міг би здатись банальним, якби не розкішна і дуже смішна Емілія Кларк (зірка серіалу "Гра престолів") у головній ролі і чудова музика Джорджа Майкла за кадром.

З 19 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.