До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів, які ви могли пропустити влітку 2020

Літо закінчилося, але ви встигли подивитися не всі серіальні новинки? Не біда. Нехай наш невеликий список з п’яти нових серіалів (редакція перевірила!) стане вашим гідом.

"Нерозгадані таємниці"

Нещодавно американський Forbes назвав десять найпопулярніших серіалів Netflix влітку 2020 року. На першому місці — кримінальне документальне шоу "Нерозгадані таємниці", успіх якого вкотре підтверджує, що всі ми любимо таємниці й загадки. Фактично це перезавантаження культового серіалу "Нерозгадані таємниці" (Unsolved Mysteries), популярного в 1990-ті. Серіал ішов на каналі NBC майже 15 років і розповідав про нерозкриті злочини — вбивства, викрадення й навіть містичні справи. Особливість шоу в тому, що злочинців допомагали ловити глядачі. У липні Netflix знов запустили серіал, показавши перші шість епізодів нового сезону, а вже 19 жовтня відбудеться реліз ще шести серій. Чекаємо нетерпляче!

Реклама
"Перрі Мейсон"

Головний герой нового серіалу HBO — адвокат Перрі Мейсон, який розслідує найскладніші справи своїх клієнтів і не гребує використовувати будь-які методи для досягнення цілей. Водночас це сумний чоловік з втомленим обличчям — на дворі 1930-ті, він повернувся з війни й страждає на посттравматичний синдром, та ще й тільки-но розлучився. Тим цікавіше спостерігати за героєм, який намагається допомогти іншим, а заразом упоратися з власними демонами. Перрі Мейсон — відомий літературний персонаж: його в 1940-ві придумав письменник Ерл Стенлі Гарднер, класик детективного жанру, який написав понад 100 книг. Грає Перрі Мейсона популярний актор Меттью Рівз.

"Пітьма"

Цього літа вийшов третій і фінальний сезон неймовірно популярного й такого ж заплутаного науково-фантастичного серіалу Netflix "Пітьма". Серіал розповідає про сім’ї, які живуть у вигаданому німецькому містечку Віндене біля атомної станції. У місті зникають діти, що, виявляється, пов’язано зі зловісними подорожами в часі. Серіал складний і заплутаний (там понад 100 персонажів), а його події переносить глядача то в 1950-ті, то у 2019-й, то в майбутнє. Фінальний сезон і зовсім відбувається під час апокаліпсису. І якщо ви готові зануритися на кілька тижнів у заплутаний світ "Пітьми", то зараз саме час (і обов’язково додивіться до кінця).

"Проклята"

До десяти найпопулярніших серіалів цього літа також увійшла "Проклята". Це екранізація коміксів голлівудського художника Френка Міллера (саме він придумав "Бетмен. Повернення темного лицаря" і "Місто гріхів"). "Проклята" — сучасне осмислення міфу про короля Артура. Головна героїня — юна дівчина Німуе, вигнанка з таємничими суперздатностями, якій судилося врятувати світ. Німуе об’єднує сили з Артуром у пошуках Меріліна. Дівчину грає молода актриса з Австралії Кетрін Ленгфорд, яку ми пам’ятаємо за фільмом "Ножі наголо".

"Я можу тебе знищити"

Ви могли бачити британську актрису Мікаелу Коельйо в серіалі "Чорне дзеркало" і фільмі "Зоряні війни. Останні джедаї". Коли їй було 28 років, Мікаела пережила особисту трагедію: вночі вона пішла з друзями до клубу, де незнайомець підсипав їй у коктейль якусь речовину й дівчина знепритомніла. На ранок Мікаела за допомогою свідчень друзів змогла з’ясувати події минулої вечірки й усвідомила, що її зґвалтували. Ця історія лягла в основу серіалу "Я можу тебе знищити", однієї з найцікавіших драм 2020 року. У ній Мікаела зіграла головну роль — дівчини Арабелли, популярної блогерки й письменниці, яка зазнає сексуального насилля й упродовж усього серіалу намагається розібратися із собою й навколишнім світом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.