До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів останніх років про моду

Карантин, хоч і послаблений, непогана можливість подивитися або переглянути серіали, на які завжди бракувало часу. Vogue.ua публікує добірку серіалів останніх років про моду й стиль.

"Колекція", 2016

Серіал переносить нас у післявоєнну Францію, яка відновлюється після німецької окупації. Амбіційний паризький модельєр мріє не тільки відродити свій бізнес, а й назавжди залишити слід у світі моди.

Реклама

Absolutely fashion: Inside British Vogue, 2016

Якщо "Вересневий випуск" і "Диявол носить Prada" вже затерті до дір, пропонуємо подивитися документальний серіал про роботу британського Vogue, куди аж сто років не пускали журналістів.

"Начальниця", 2017

В основі сюжету реальна історія Софії Аморузо, засновниці бренду Nasty Gal. Фінансова скрута пробудила в дівчині пристрасть до вінтажного одягу, що згодом допомогло їй здобути все, про що вона мріяла. Робота босом пов’язана з неабиякими труднощами, але на шляху до своєї мети, розбудови справжньої модної імперії, головна героїня готова до всього.

"Жирним шрифтом", 2017

У центрі уваги серіалу три подруги Джейн, Кет і Саттон, що відповідно працюють журналісткою, секретаркою й директоркою із соціальних мереж у журналі "Скарлетт". Джерелом натхнення для сюжету слугувало життя колишньої головної редакторки журналу Cosmopolitan USA, а тепер виконавчої директорки з контенту Hearst Magazine Джоани Коулз.

"Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів", 2018

Другий сезон телесеріалу "Американська історія злочинів" розповідає про загибель Джанні Версаче від руки серійного вбивці Ендрю К’юненена. Історія заснована на книзі Моріна Орта "Вульгарні послуги: Ендрю К’юненен, Джанні Версаче і найбільша невдала поліційна облава в історії США". Сезон отримав чотири номінації на премію "Золотий глобус 2019" і здобув дві перемоги — у категоріях "Найкращий мінісеріал або телефільм" і "Найкраща чоловіча роль — мінісеріал або телефільм".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.