До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 нові хоррори, які слід побачити в жовтні

Напередодні Геловіну саме час налаштуватися на містичну атмосферу та підготувати костюм для вечірки. Допоможуть з цим головні жовтневі хоррори, трилери та фентезі, які виходять у прокат: від "Родини Адамсів" до "Зомбіленду".

"Двійник"

Головний герой трилера "Двійник" – кілер Генрі Броген, найкращий у своїй справі. Щоб його усунути, таємна організація створює клон Генрі – він молодий, талановитий і єдиний, хто може впоратися з кілером, а також знає наперед про всі його плани і дії. Так Віллу Сміту дісталися одразу дві ролі в цьому похмурому трилері. Щоб омолодити Сміта, творці фільму використовували спецефекти і технології – наприклад, під час зйомок спеціальні датчики зчитували і сканували міміку актора, щоб потім перенести її на клона, а сам Вілл каже, що гра одночасно 50-річного персонажа і його 23-річного клона – ще той виклик.

Реклама

З 10 жовтня

"Зомбіленд. Подвійний постріл"

"Зомбіленд. Подвійний постріл" – продовження розкішної комедії Рубена Лейшера про зомбі-апокаліпсис. У другій частині повертається той самий акторський склад: Вуді Гарельсон, Джессі Айзенберг і Емма Стоун, – йому позаздрять багато режисерів, а тим більше треш-хоррорів. Головні герої знову битимуться з армією зомбі, яка тепер еволюціонує і стає ще кровожерливішою. Як зазначає синопсис, всередині команди теж виникнуть проблеми, з якими друзям доведеться впоратися. Режисер обіцяє багато яскравих камео і гумору.

З 24 жовтня

"Чаклунка: Повелителька темряви"

Анджеліна Джолі, Мішель Пфайффер, Ель Феннінг і Чиветел Еджіофор – улюблені актори з'являться в продовженні казки про чаклунку Малефісенту. У новому фільмі, обіцяють творці, вони "продовжать вивчати складний взаємозв'язок між темною феєю і майбутньою королевою", що призведе до війни магічних істот. Над костюмами працював департамент з більше 30 фахівців, серед яких – художники з текстилю, фахівці з ювелірних виробів, закрійники і майстри з фарбування тканин. Найяскравіший образ – у Малефісенти у виконанні Анджеліни Джолі, каже художниця з костюмів Еллен Мірожник. "Вона – чорно-біла кінозірка казкового світу. Її шкіра порцелянова, у неї червоні губи, точене тіло, немов скульптура або статуетка".

Нагадаємо, що перший фільм про злу чаклунку представили 2014 року. Він став комерційно успішним, адже зібрав у світовому прокаті більше 750 мільйонів доларів.

З 17 жовтня

"Родина Адамсів"

Мультфільм "Родина Адамсів" – нова серія про сім'ю, яка живе в атмосфері вічного Геловіну. Вперше персонажі з'явилися на сторінках The New Yorker 1938 року, їх придумав американський художник-карикатурист Чарльз Аддамс, а публікували комікси в газеті аж до 1988 року. У новій версії герої ворогують з хитрою телеведучою Марго Нідлер, через яку їхнє життя починає руйнуватися. В оригіналі родина Адамсів говоритиме голосами Шарліз Терон, Хлої Грейс Морец і Оскара Айзека.

З 24 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.