До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 найстильніших лиходійок в історії Голлівуду

Малефісента, Вілланель з "Убиваючи Єву", Кетрін Трамелл з "Основного інстинкту": в історії Голлівуду було багато розкішних героїнь-лиходійок. У кіно всіх їх об'єднують три риси: яскрава зовнішність, стильний гардероб і дотепність. Напередодні виходу нового фільму Роберта Земекіса "Відьми" з Енн Хетеуей розповідаємо про найяскравіших лиходійок у світовому кіно.

Шерон Стоун, "Основний інстинкт"

Маленька біла сукня, туфлі на шпильці і фірмова поза — саме завдяки цьому Кетрін Трамелл увійшла в історію як одна з найбільш спокусливих femme fatale світового кіно.

Реклама
Голді Хоун, "Смерть їй до лиця"

Кажуть, що помста — це страва, яку найкраще подавати холодною, і Хелен Шарп (Голді Хоун) чекала сім років, щоб помститися своїй суперниці у виконанні Меріл Стріп. Зілля, яке обіцяє вічну молодість, розкішні вечірні сукні і блискуча дотепність — це не фільм, а витвір мистецтва.

Анжеліка Х'юстон, "Відьми"

У Верховної відьми у виконанні Анжеліки Х'юстон, можливо, був один із найзловісніших виразів обличчя в сучасному кіно, але вона також була гордою власницею одного з гардеробів, яким можна позаздрити.

Джоді Коммер, "Убиваючи Єву"

Роль убивці Вілланель, що божеволіє від моди, стала стартом кар'єри для актриси Джоді Коммер.

Сара Полсон, "Сестра Ретчед"

Актриса Луїза Флетчер отримала "Оскар" за роль деспотичної медсестри Мілдред Ретчед у фільмі 1975 "Пролітаючи над гніздом зозулі". Новий серіал Netflix "Сестра Ретчед" розповідає про медсестру-садистку, коли та ще була молодою жінкою. Її грає завжди приголомшлива Сара Полсон. Історія її походження подається як можливість "побачити жінку до того, як вона перетвориться на чудовисько".

Марго Роббі, "Загін самогубців"

Прекрасна трансформація актриси Марго Роббі, яка зіграла Харлі Квінн в "Загоні самогубців". Вона створила образ, який дуже запам'ятовується: ексцентричної і чарівної лиходійки з платиновими косичками з рожевими пасмами, фірмовою червоною помадою на губах і улюбленою зброєю — бейсбольною битою.

Анджеліна Джолі, "Малефісента"

Диснеївська "Малефісента" розповідає невідому історію злої королеви зі "Сплячої красуні", а Джолі з'являється в одній зі своїх на сьогодні найбільш грізних ролей.

Грейс Джонс, "Вид на вбивство"

З елегантним гардеробом і неймовірними вилицями, співачка Грейс Джонс була і залишається найстильнішою з жінок Бонда.

Наталі Портман, "Чорний лебідь"

Коли героїня фільму "Чорний лебідь" Ніна втратила контроль над реальністю, вона стала найнебезпечнішою і підступною балериною всіх часів.

Деріл Ханна, "Вбити Білла"

Вона з легкістю може отруїти своїх ворогів, не здригнувшись, і робить це в ідеально напрасованій формі медсестри.

Гленн Клоуз, "101 далматинець"

Круелла де Віль нехай і поводиться як втілення зла, але при цьому має приголомшливий вигляд. Одна з найкращих ролей актриси Гленн Клоуз.

Демі Мур, "Ангели Чарлі: Тільки вперед"

Мур зіграла Медісон Лі — колишнього ангела Чарлі, яка перейшла на темну сторону. У фільмі вона б'ється зі знаменитим тріо ангелів Чарлі, розмахуючи золотим пістолетом.

Ума Турман, "Бетмен і Робін"

Отруйний поцілунок був улюбленою зброєю Отруйного Плюща — не дивно, що так багато ворогів потрапило під її чари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.