До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 образів на Геловін, натхненних відомими фільмами

Купувати ще одну пару котячих вух і видавати це за костюм для Геловіну – банально і зовсім не модно. Звичайно, ніхто не пропонує змагатися з Гайді Клум, але підібрати цікавий і нетривіальний образ для одного з найвеселіших свят у році точно варто.

Гайді Клум в образі Джесіки Реббіт з фільму "Хто образив кролика Роджера?"

Іноді по-справжньому особливі ідеї ближче, ніж можна собі уявити. Наприклад, в улюблених кінофільмах – ретро чи сучасних. Одні з найпопулярніших героїнь з кіно останнього часу – Рей з космічної саги "Зоряні війни" або принцеса-амазонка з фільму "Чудо-жінка". Їхні образи ще не встигли стати народними. Шанувальники більш впізнаваної класики можуть перевтілитися у Венсді з "Сімейки Адамсів", Холлі Голайтлі з класичного і всіма улюбленого "Сніданку у Тіффані", а також приміряти образ Мії Воллес з "Кримінального чтива". Vogue.ua зібрав образи культових в поп-культурі героїв, які відмінно впишуться в настрій для Геловіну.

Реклама

<b>Хеллоуин образы кино</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.