До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найочікуваніших серіалів осені 2020

Традиційно осінь — врожайна пора на яскраві серіали. На нас чекає безліч цікавих прем’єр: дебютний серіал Луки Гуаданьїно, новий проєкт Раяна Мерфі "Сестра Ретчед" і трилер "Третій день" з Джудом Лоу.

"Вдалині", 4 вересня

Популярність космічної теми на телебаченні дедалі зростає. Новий космічний проєкт Netflix — 10-тисерійний серіал Away, що має одну вирішальну перевагу перед конкурентами: головну роль у ньому зіграла дворазова володарка "Оскара" Гіларі Свонк. Її персонаж Емма Грін — астронавтка, якій доручено небезпечну місію на Марс. Балансуючи між напруженими стосунками зі своєю командою й особистою кризою вдома, вона має довести свою цінність і не зламатися під натиском складнощів.

Реклама
"Ми ті, хто ми є" 14 вересня

Чудові новини: у вересні виходить дебютний серіал режисера Луки Гуаданьїно "Ми ті, хто ми є". Герої серіалу — двоє 14-річних підлітків, Фрейзер і Кейтлін. Разом з батьками вони живуть на американській військовій базі в Італії й страждають через типові підліткові проблеми — нерозділене кохання й кризу ідентичності. У трейлері серіалу Фрейзер похмуро каже: "Вони думають, що ми дивні...", прикипівши очима до групи набагато щасливіших на вигляд підлітків на італійському пляжі, а Кейтлін спокійно зауважує у відповідь: "Тебе це турбує?".

Режисер зібрав прекрасний склад. Хлоя Севіньї грає Сару, мати Фрейзера; Кід Куді знявся в ролі Річарда, батька Кейтліна, і Франческа, дочка Мартіна Скорсезе, — у ролі Брітні, "відвертої, дотепної, сексуально розкутої дівчини", повідомляє HBO.

"Третій день", 15 вересня

У новому серіалі HBO герой Джуда Лоу, Сем, потрапляє на маленький острів поблизу Великої Британії. Його жителі здаються доброзичливими й називають свій острів "раєм", але поступово Сем дізнається, що вони дотримують давніх ритуалів і не дуже втішені приїзду чужинця. У синопсисі йдеться про те, що "остров’яни хочуть зберегти свої традиції за будь-яку ціну". Перший сезон складатиметься із шести епізодів і двох смислових частин — "Літа" й "Зими". Разом з Джудом Лоу другу головну роль зіграє Наомі Гарріс. Очікуємо нетерпляче.

"Емілі в Парижі"

Романтична комедія від творця "Секс і місто" Даррена Стара, схоже, стане найобговорюванішим шоу на телебаченні восени. У серіалі "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз грає амбітну американку, яка переїздить до Парижа, щоб працювати в престижній маркетинговій фірмі. Дівчина відповідає за розвиток бренду, паралельно встигає веселитися на вечірках і ходити на побачення, а її гардероб придумала легендарна художниця з костюмів Патриція Філд. Серіал дійсно багато в чому подібний до "Секс і місто", тут навіть використали деякі знакові аксесуари Керрі Бредшоу в образах Емілі — наприклад, сумку Fendi Baguette.

"Сестра Ретчед"

Раян Мерфі, автор гітів останніх років "Голлівуд", "Поза" й "Американська історія злочинів", готує новий сюрприз. У вересні на Netflix виходить його новий серіал "Сетра Ретчед" — прев’ю до подій, які описані в одному з найпопулярніших романів епохи бітників "Над зозулиним гніздом". Якщо головний герой роману Кізі — Рендл Макмефрі, пацієнт психіатричної клініки, який влаштовує бунт проти медсестри, що керує всією системою, то серіал зосереджений саме на історії медсестри Ретчед. За словами продюсера проєкту Раяна Мерфі, події серіалу починаються в 1947 році й оповідають "про перетворення Ретчед зі звичайної жінки на повноцінного монстра". Головну роль грає Сара Полсон, одна з улюблених актрис Раяна Мерфі (вона зіграла в "Американській історії страхіть"). Поруч із нею — Шерон Стоун, а також Синтія Ніксон і Джуді Девіс.

"Відіграти назад", 25 жовтня

Новий мінісеріал, над яким працює блискуча команда. Сценарист — легенда телебачення, автор серіалу "Закони Лос-Анджелеса" й володар 11 премій "Еммі" Едвард Келлі, який працював над адаптацією "Великої маленької брехні", а режисер — Сюзанна Бір ("Нічний адміністратор", "Пташиний короб"). Головна героїня — успішна лікарка Грейс Сакс (Ніколь Кідман), життю якої можна позаздрити: успішна кар’єра, коханий чоловік. Грейс готується до виходу своєї дебютної книги, але раптово її чоловік (його грає Г’ю Грант) таємничо зникає, і все життя летить шкереберть.

Roadkill

У найочікуванішому політичному трилері осені Г’ю Лорі грає консервативного політика Пітера Лоуренса. Його особисте життя руйнується, поки він зовсім безсоромно просуває свої плани. Але водночас інші під нього копають, знаючи деякі таємниці його минулого. Чи зможе він сам розкрити свої секрети, щоб виграти головний приз? Варто зазначити, що роль Пітера Лоуренса ідеально підходить Г’ю Лорі: ще в "Докторі Хаусі" й "Нічному адміністраторі" він довів, що вміє майстерно грати героїв з моральною амбівалентністю.

Filthy Rich

Неперевершена Кем Кетролл, зірка серіалу "Секс і місто", повертається на екрани в комедії "Непристойно заможні". За синопсисом, це "готична сімейна драма, у якій багатство, влада й релігія стикаються — з неподобно скандальними результатами". Кетролл грає вдову Маргарет Монро, медіамагнатку в стилі Опри Вінфрі, яка керує багатомільйонним християнським (!) каналом. Після смерті свого чоловіка вона готова зробити все, щоб утримати сімейний бізнес на плаву — і навіть піти по головах. Режисер проєкту — Тейт Тейлор, автор популярних фільмів "Прислуга" і "Дівчина в поїзді".

"Корона"

Пізньої осені (дата поки невідома) на нас чекає велика подія — прем’єра четвертого сезону "Корони". Головна інтрига сезону — як Джилліан Андерсон утілить образ "залізної леді" Маргарет Тетчер? Легендарний синій костюм Тетчер, пишна укладка, великі сонцезахисні окуляри, перлові сережки й темно-сині туфлі — і, звісно, велика брошка, яка майстерно завершує фірмовий образ прем’єр-міністра Великої Британії в 1980-ті. Крім того, це не всі нововведення сезону: роль принцеси Діани зіграє Емма Корін, також цього сезону з’явиться Джош О'Коннор у ролі принца Чарльза. Роль королеви Єлизавети й далі гратиме Олівія Колман. І поки ми очікуємо на прем’єру четвертого сезону, стало відомо, хто зіграє принцесу Діану у фінальних п’ятому й шостому сезонах — це Елізабет Дебікі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.