До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон і Джастін Теру: 10 найромантичніших кадрів

16 лютого про своє розлучення оголосила одна з найпопулярніших голлівудських пар – актори Дженніфер Еністон і Джастін Теру. Аби уникнути пліток і недомовок, заяву зробили офіційно, додавши, що залишаються друзями, а рішення про розлучення ухвалили ще наприкінці 2017 року.

Актори почали зустрічатися далекого 2011 року – познайомились на зйомках комедії "Жага мандрів". Обоє на той момент розлучались. Через рік оголосили про заручини, але весілля справляти не поспішали – в результаті, Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружилися лише 2015 року. Зробили це таємно, без фотографій в Instagram, влаштувавши невелику вечірку у власному будинку в Лос-Анджелесі. У Голлівуді вони мали імідж однієї з найміцніших пар: на публічних заходах незмінно з'являлися рука за руку, обіймаючись, цілуючись та сміючись. Стиль Еністон і Теру на червоних доріжках завжди був зразковим: актор віддає перевагу класичним костюмам Givenchy і Tom Ford, а 49-річна Еністон ідеально виглядає в облягаючих, часто з вирізами, сукнях Saint Laurent, Brandon Maxwell, Roberto Cavalli.

Реклама

Vogue.ua згадує 10 найромантичніших і безпосередніх кадрів зі спільного життя акторів.

Лос-Анджелес, 2011 рік
На Алеї слави в Лос-Анджелесі, 2017 рік
На церемонії "Оскар", 2015
На вечірці Vanity Fair, 2015
На церемонії "Оскар", 2017
На церемонії "Оскар", 2017
На виставці Louis Vuitton і Джеффа Кунса, Париж, 2017
Прем'єра серіалу "Залишені" 2017
На церемонії Critics' Choice Awards в 2016
На церемонии Critics' Choice Awards в 2016

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.