До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 кіногероїнь з найкращим гардеробом для роботи з дому

Повернення в офіс тепер як далека мрія, тому єдиний привід пограти з речами в шафі — скласти гардероб для роботи з дому. Знайти натхнення для такої справи можна в кіно: від Сари Джесіки Паркер у фільмі "Секс і місто" до Меріл Стріп у комедії 80-х років "Дияволиця".

Меріл Стріп у фільмі "Дияволиця"

Гламурна романістка Мері Фішер у фільмі 1989 року "Дияволиця", в особі Меріл Стріп — "жінка, у якої є все", включно з великою колекцією рожевих речей. А її ноутбук Zenith такого ж кольору змушує MacBook мати дуже ординарний вигляд.

Реклама
Сара Джесіка Паркер у серіалі "Секс і місто"

Керрі Бредшоу пише свої колонки про все: від дизайнерських суконь до спортивних штанів і пір’я марабу. Попередження: такий стиль може змусити вас починати кожного робочого електронного листа з безсмертних слів "я не можу не поцікавитися".

Кіра Найтлі у фільмі "Колетт"

Наслідуючи продуманий гардероб, що складається з блузок, краваток і спідниць-штанів, ви почуватиметеся такими ж енергійними, як і багатозадачна Сідоні-Габрієль Колетт, що допоможе вам зберегти свою продуктивність.

Різ Візерспун "Білявка в законі"

Немає жодних причин, за якими ті, кому пощастило мати город або сад, не мають поглинати такий потрібний вітамін D, поки вони працюють. Схрестивши пальці, ми сподіваємося, що карантин закінчиться до того часу, як ми зможемо надіти таке ж бікіні в паєтках, як в Елль Вудс, але така сама кумедна коротка куртка з марабу може зігріти вас у міжсезоння, якщо все-таки захочеться трохи позасмагати. Компілювання таблиць Excel, лежачи на шезлонгу... чом би й ні?

Мег Раян у фільмі "Вам лист"

Єдина річ, яка більше втішна, ніж романтична комедія 90-х, — це романтична комедія 90-х з Мег Раян у головній ролі. Майстерний підхід Кетлін Келлі до багатошаровості (вузькі трикотажні вироби під сукнями, кашемірові двійники) завжди гарантує, що ви будете готові до конференції Zoom.

Наомі Гарріс у фільмі "007: Координати „Скайфолл""

Навіть за часів небезпеки 007 має бездоганний вигляд, і те ж саме можна сказати про офіцерку й секретарку Єву Маніпенні. Персонаж Наомі Гарріс любить обтислі сукні або спідниці-олівці й сорочки. Крім того, що маєте гарний вигляд, дотримуючись формального дрес-коду, ви зможете розмежувати робочий час і час відпочинку, тому що не буде спокуси плюхнутися на диван у випрасуваній сорочці або спідниці.

Реджіна Голл у фільмі "Викупити Кінга"

Ніколи не варто недооцінювати приголомшливих властивостей підборів. І байдуже, що ви взуваєте їх для ділового ланчу або презентації в залі засідань! Похід туди й назад до холодильника теж має значення. Знання того, що під вашим столом є чудове взуття, також спонукає вас робити регулярні перерви на екрані, щоб помилуватися ним (як Реджіна Голл у стрічці "Викупити Кінга"), тому що очевидно, що ми радше подивимося на пару мюлей Gucci, ніж на наші "Вхідні".

Мелані Лінскі у фільмі "Небесні створіння"

Важливо використовувати всі переваги, які ми можемо мати впродовж цього вимушеного періоду ізоляції, і якщо це означає працювати у ванні, як Мелані Лінскі в трилері "Небесні створіння", то нехай буде так. Проте приєднуватися до відеоконференцій у такому вигляді не варто.

Дрю Беррімор у фільмі "Бейсбольна лихоманка"

Ми не пропонуємо вам стати трудоголіком як Ліндсі Мікс і брати із собою ноутбук у ліжко. Але її елегантний повсякденний гардероб — саме те, що потрібно для роботи вдома.

Джоелі Річардсон у фільмі "Все можливо, бебі"

Як уже зауважено раніше, у ці неспокійні часи заведено ставити галочки в списку відкладених справ. Окрім того, як носити рушник, Джоелі Річардсон також подає кілька показних прикладів, як носити сукні в білизняному стилі й комбінації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.