До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міжнародний день білявок: модні відтінки для світлого волосся

Vogue.ua склав гід по наймодніших відтінках для волосся. Цей гід – своєрідна система підбору кольору для всіх брюнеток, блондинок і рудоволосих: все, як у Pantone, тільки в Instagram-сторінках у знаменитих колористів і перукарів. У другому матеріалі – палітра кольорів для білявок і русявих.

Неохайний блонд

Неохайний блонд – той випадок, коли попелясто-русяве коріння тьмяніє від середини волосся до блонду всіх відтінків золота. Колористи немов розмивають природний відтінок у світліший. І роблять це не тільки по вертикалі, але і по горизонталі. Така гра світлих і темних півтонів створює складний багатовимірний колір, який має неохайний і, водночас, красивий вигляд – як творчий безлад і упорядкований хаос. Канонічний неохайний блонд носить Джіджі Хадід. Відмінність неохайного (брудного) блонду від, наприклад, фарбування babylights у тому, що про таких дівчат не можна однозначно сказати: вони на боці русявих чи білявок.

Реклама
www.instagram.com/gigihadidДжіджі Хадід

<b>Gigi Hair – dirty blonde 2019</b>

Сніжний блонд

Морозний, холодний, нордичний блонд – ідеальна альтернатива сріблястому блонду, яким не так давно захоплювалися багато, але наважилися на нього лише одиниці (можливо тому, що викликає асоціації з сивиною, хоча все залежить від майстерності колориста). Особливість такого блонда нового зразку: він повинен бути складним, неплоским, меланжевим – з проблискуванням медових, русявих і карамельних відтінків.

www.instagram.com/hairbymorganmortimer

<b>Icy Blonde 2019</b>

Гоголь-моголь (еґґ-ноґ)

Колористи придумали для білявок колір, натхненний одним з найвідоміших у світі коктейлів: Еґґ-ноґ (egg-nog), або гоголь-моголь, як поширено в нашій місцевості. Гоголь-моголь на волоссі створюють з теплого бежевого відтінку (як у вина і яєчного білка), який приправляють лікерні, карамельні і коричневі тони.

www.instagram.com/shannonmcnairhair

<b>Eggnog 2019</b>

Бейбілайтс (babylights)

Техніка babylights відома вже давно, і так активно використовують її колористи ангелів Victoria's Secret, що вже можна її перейменувати в angelslight. Знамениті ангели-блондинки Ельза Госк, Кендіс Свейнпол, Стелла Максвелл, Жозефін Скрівер і Ромі Стрейд – тому доказ. Babylights полягає в тому, щоб злегка освітлити випадково взяті пасма, що подарує ефект мерехтіння і сонячних відблисків на волоссі (саме тому техніку ще називають "сонячним фарбуванням"). Як правило, колористи розставляють світлі акценти біля обличчя, а ще хаотично на кінчиках і всередині волосся. Такий прийом личить не лише білявкам: особливо він до лиця темно-русявим дівчатам, яким дуже освіжає образ. Під хештегом #babylights зібрано понад два мільйони прикладів для блондинок і русявих. Вони поповнюються кожної хвилини у світі, що доводить: тренд є одним з найактивніших.

Кендіс Свейнполwww.instagram.com/angelcandices

<b>Бейбилайтс – блондинки 2019</b>

<b>Бейбилайтс – русые 2019</b>

Ваніль + шоколад

Шоколад-ваніль – ще один компромісний відтінок між русявою і білявкою. Чистий блонд (теплий, кремовий) розтягується від кінчиків до коренів, але з середини локонів розсіюється в ледь помітному серпанку. На волоссі має досить контрастний вигляд.

www.instagram.com/mane_ivy
www.instagram.com/camouflageandbalayage

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.