До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних зачісок на Coachella 2019

Головний музичний фестиваль Каліфорнії триває. Гості не тільки радіють від улюблених треків, приміряють стильні богемні образи, а й експериментують з дизайном зачісок. Так, вражають зачіски у вигляді хвиль – великих чи з текстурованими пасмами, а також зачіски з частково зібраним волоссям біля скронь і недбало заплетені коси. Дівчата охоче прикрашають локони небанальними шпильками, метеликами і яскравим намистом, а найсміливіші фарбують волосся в пастельні тони, так створюють м'який градієнт. Vogue.ua зібрав 5 ключових тенденцій укладок на Coachella 2019, які будуть актуальними цієї весни.

Coachella 2019
Коси

Зачіски з сотень дрібних косичок в африканській манері, коси, заплетені в тугий джгут або розслаблені, – головні елементи б'юті-образів модних дівчат на фестивалі. Красуються як симетричні косички, так і заплетені хаотично.

Реклама

<b>косы1</b>

Часткова гулька

Наступний тренд, який вже не перший рік в центрі уваги, – частково зібраний пучок на маківці. Він додає образу певної недбалості і відкриває обличчя. Така зачіска ідеально підходить до богемних суконь і плетених босоніжок на плоскій підошві.

<b>частичный пучок</b>

Текстуровані хвилі

У новому сезоні головні позиції завоювали зачіски, які мають злегка розпатланий вигляд – це текстуровані хвилі і грубі пляжні локони. Дівчата одразу полюбили їх: вони максимально природні і укладання займає всього кілька хвилин.

<b>локоны</b>

Прикраси для волосся

Дівчата не тільки зробили актуальні зачіски, а й прикрасили їх ефектними аксесуарами для волосся: шпильками, защіпками, гумками, яскравим намистом і різнокольоровими косичками.

<b>украшения</b>

Пастельна гама

Пастель плавно з гардероба перекочувала на волосся і стала одним з головних трендів весняно-літнього сезону. Дівчата активно підхопили нове віяння і пофарбували волосся в персиковий, блідо-блакитний, бузковий чи світло-зелений відтінок.

<b>пастель</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.