До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

young by eat easy • – програма омолодження на клітинному рівні

Promotion

Компанія eat easy •, відома як перший в Україні сервіс доставки здорової їжі, представляє свою нову програму – young by eat easy •, спрямовану на відновлення організму на клітинному рівні.

Реклама

"У гонитві за молодістю занадто багато сил і енергії витікає повз. У підсумку всі повертаються до джерел, до самих себе, – розповідають засновники eat easy • Тетяна і Нікіта Ізмайлові. – Наша нова програма харчування young by eat easy • розвертає увагу всередину в пошуках джерела молодості".

young by eat easy • – це 14-денна програма, яку розробляла команда з шеф-кухаря, дієтолога разом з фуд-стратегом і нутриціологом Настею Голобородько. Програма young не має обмежень за статтю чи віком, а також переваг в харчуванні – це повноцінний раціон, що дає заряд енергії на весь день і поліпшує здоров'я. Його мета – зберегти молодість або уповільнити процеси старіння.

В учасників буде 2 тижні, щоб максимально зосередитися на власному тілі і самопочутті. Щодня зранку команда eat easy • доставлятиме свіжоприготовану їжу на весь день – живу, функціональну, цільну, чисту і нешкідливу для планети. У стравах, які розробила команда експертів, не містяться білий цукор, трансжири, рафіновані і перероблені продукти. При цьому в eat easy • запевняють, що всі ці 14 днів раціон буде максимально різноманітним, адже саме новизна дарує відчуття задоволення: "Це не дієта, не обмеження і, звісно, не покарання. Це легкість і насолода". Також закликають не брати до уваги калорій, а пам'ятати про поживну цінність кожної страви, нутрицієнти, які організм отримує разом з нею.

young by eat easy • ґрунтується на системі 4R, що бореться з трьома основними бустерами, які зношують людський організм: глікацією, окисленням і запаленням:

– REMOVE – видалення всіх продуктів запальної групи і очищення патогенної флори;

– REPLACE – створення умов для ефективної і самостійної роботи шлунково-кишкового тракту;

– REINACULATE – відновлення здорового мікробіому за допомогою пребіотиків і пробіотиків;

– REPAIR – налагодження мікроклімату в кишечнику, насичення його ферментами і ензимами.

"Як результат, крім уповільнених процесів старіння і розуміння подальшого вектора харчування, під час проходження нашої програми з'являється відчуття легкості в тілі і в свідомості, ясність мислення, тонус і колір шкіри, бадьорість і радість", – підсумовують в young by eat easy • і запрошують приєднатися до їхньої функціональної програми кожні 15 днів.

Дізнатися більше про програму young by eat easy • можна на сайті, Facebook-сторінці бренду або в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.