До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як домогтися ідеальної фігури: нова методика icoone LASER MED

Найвідоміший у світі апарат для моделювання фігури icoone оновлений до версії LASER MED. Україна — перша країна, де його стали використовувати

Все не те, чим видається, — такого висновку дійшов професор, фахівець із реконструктивної хірургії Жан-Клод Гімберто, коли досліджував будову сполучної тканини.

Реклама

Мініатюрна камера, заглиблена під шкіру, показала: та являє собою не просто "листковий пиріг" з епідермісу, дерми й гіподерми, як тривалий час вважали, — у підшкірній тканині безліч мікровакуолей, у кожній з яких підтримується сталість середовища й властивостей.

На підставі цих даних винахідник Джанфранко Тудіко розробив і впровадив новий принцип впливу на сполучну тканину. Метод дістав назву M.M.A.S. (Мультимікроальвеолярна стимуляція) і саме його взяли за основу роботи апарата icoone.

Сьогодні такі апарати є в найпрогресивніших клініках, даючи змогу не тільки моделювати фігуру, але й змінювати якість шкіри. Остання версія, icoone LASER MED, працює як із жировими депо над колінами й на внутрішній стороні плечей, так і із зоною навколо очей, зоною шиї та декольте.

Апарат icoonе імітує ручний масаж, завдяки чому не спричинює дискомфорту, але водночас набагато ефективніший: низькоінтенсивний лазер допомагає розщеплювати підшкірний жир, а LED-випромінювання працює з різними проблемами шкіри: від втрати тонусу до зневоднення.

Ще одна перевага апарата — ним можна опрацьовувати обидва боки тіла водночас. Начебто нічого особливого, але процедура проходить набагато швидше, і icoone LASER MED — єдиний у світі пристрій, з яким такий трюк можливий. Робочу поверхню мікростимуляторів у ньому теж збільшили — щоб скоротити час процедури.

У нових посткарантинних умовах корисно знати, що на шкіру впливають через спеціальний еластичний костюм, контакт відбувається за допомогою маніпул, а процедура проводиться в окремому кабінеті, сам на сам із лікарем.

До того ж, крім вельми популярного сьогодні ефекту, — бьютіфікації, тобто поліпшення зовнішнього вигляду й стану шкіри, — як бонус можна зміцнити імунну систему й відновитися після хвороб.

Апарат icoone LASER MED — такий один. Він допомагає повернути клітини в режим роботи, властивий юній шкірі, і впливає в трьох напрямах. Перше — дренаж і детокс: виводиться зайва рідина, знімаються набряки й запалення, клітини працюють енергійніше. Друге — ліфтинг, що відбувається внаслідок синтезу колагену й фібробластів. Третє — ліполіз, завдяки якому помітно підтягуються контури тіла. Курс процедур пришвидшує клітинний обмін речовин і надає шкірі тонусу. Приємний бонус: перерва між процедурами не потрібна, їх можна робити щодня. Так шлях до нового тіла становитиме всього тиждень.

Компанія ДЮСО / DUSO — ексклюзивний дистриб’ютор icoone® LASER в Україні.www.icoone.duso.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.