До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Програма краси: нові апаратні процедури Kleanthous

У київському салоні Anti-Аge Boutique "LYS ROYAL" з недавніх пір з'явився унікальний косметологічний апарат Kleanthous, який в компанії з кремами і сироватками цього німецького бренду здатний творити чудеса всього за один сеанс. Анастасія Яворська вирушила протестувати новий для столиці метод відновлення краси шкіри.

Апарат KLEANTHOUS

Бренд Kleanthous заснований 1989 року доктором медичних наук П. Клеантусом в місті Гейделберг (Німеччина). Саме він запровадив терапію омолодження шкіри за допомогою витягнутих з цитоплазми молекул cell supporting molecules (с. s. m.).

Реклама

Сучасна косметична лінія бренду працює на рівні клітини, містить у своєму складі клітинні компоненти білкової природи (cell supporting molecules) .c.s.m. – суміш низькомолекулярних протеїнів (молекулярна маса 10 000 Да). У поєднанні з фізіотерапевтичним апаратом косметичні продукти є гідною альтернативою безін'єкційним методикам і забезпечують повноцінну регенерацію клітин шкіри. Сам фізіотерапевтичний апарат має модульований ультразвук високої частоти і спектральне світло, а взагалі у Kleanthous є 22 програми, які здатні вирішити багато проблем в косметології.

Палітра косметологічних продуктів KLEANTHOUS

Мене особливо надихнуло, що протокол процедури підбирають строго індивідуально під потреби кожного типу шкіри. Процедура з Kleanthous – відмінна ідея для працюючої жінки, яка хоче дуже швидко привести себе в порядок перед новорічними святами. Ну а в ідеалі потрібно пройти до шести процедур два рази на тиждень для пролонгованого ефекту і більшої користі для шкіри.

Палітра косметологічних продуктів KLEANTHOUS

Але про все по порядку. Я розповім, який вигляд мала моя процедура, і які продукти вона включала. Лариса Гринчук, творець і провідний фахівець Anti-Аge Boutique "LYS ROYAL", пояснила, що шкіра "відгукнеться" на процедуру вже на наступний день. У мене так і сталося, а ефект від неї тримається ось уже тиждень. Шкіра гладка, рівна і нагодована, немов я спала багато років чарівним сном. Моя шкіра на початку грудня мала не найкращий вигляд, так як від природи вона тонка і чутлива, гостро реагує на перепади температур, сухе повітря і холодний вітер. У компанії Kleanthous прописані протоколи процедур для більшості проблем шкіри, але навіть ці протоколи косметолог може доповнювати або змінювати так, як підкаже йому шкіра клієнта. У моєму випадку (тонка, чутлива шкіра з деякими ознаками купероза) процедура почалася з очищення.

<b>клеантус оч</b>

Моє обличчя було ретельно очищено за допомогою лосьйону і тоніка Skin Tone Kleanthous для чутливої шкіри. Потім строго по часу на сім хвилин мені зробили ензимний пілінг – він настільки дбайливо і ніжно видаляє мертві клітини, що його можна використовувати навіть в холод і не бояться "оголити" шкіру.

Маска для шкіри обличчя Skin Tone, KLEANTHOUS

Після того як пілінг був видалений, мені нанесли маску і залишили її на 15 хвилин. До речі, поки я лежала в масці, мені зробили додаткову процедуру для рук, яка включала скрабування і маску. Багато жінок забувають про те, що вік можуть легко видати руки. А тим часом багато сил і часу "підтримка" шкіри рук не займає. Також на обличчя нанесли маску на основі вітаміну Е і масла жожоба для шкіри навколо очей – вона потребувала додаткової турботи і підживлення. Її дію я побачила відразу – "гусячі" лапки стали значно меншими, а в деяких місцях і зовсім зникли.

Фізіотерапевтичний апарат KLEANTHOUS

Після маски на моє обличчя нанесли ще чотири продукти – креми і сироватки для різних проблемних ділянок. Так як шкіра з куперозом потребує одних компонентів, а зневоднена шкіра – інших. По них провели апаратну процедуру Kleanthous, яка включала кілька програм, розрахованих на різні проблеми. Фізіотерапевтичний апарат крім ультразвукового впливу ще має і хромотерапію, життєрадісні кольорові спалахи світла допомагають розслабитися і навіть уявити, що за вікнами не сніг лежать, а співає океан. Завершилася моя прекрасна індивідуальна процедура авторським точковим масажем і індивідуально підібраним кремом.

Адреса Anti-аge Boutique "LYS ROYAL":

м. Київ, вул. Єлизавети Чавдар, 1

Тел.: +38 (044) 384-28-48

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.