До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як літо, але краще: спа, в які хочеться повернутися

Місця на карті, куди варто вирушати не тільки заради пам'яток і пейзажів, а й заради спа-процедур.

Париж – Касабланка

Десять кімнат для процедур і величезний с'ют, а також традиційний хаммам – це новий спа Guerlain у Касабланці, який відкрили у квітні. Спеціально для нього розробили процедуру Travel to Carthage ("Шлях у Карфаген"), що включає техніки масажу для розслаблення і ароматерапію.

Реклама
Le Spa в Four Seasons Hotel Casablanca, Anfa Place Living Resort Boulevard de la Corniche, Ain Diab 20050 Casablanca, Марокко

Обіцяють повне перезавантаження. Варто спробувати і кастомізовані процедури – від лімфодренажу до ефективної, але нетравматичної чистки, після якої можна йти на вечірку.

Le Spa в Four Seasons Hotel Casablanca, Anfa Place Living Resort Boulevard de la Corniche, Ain Diab 20050 Casablanca, Марокко
Сади Едема

Між Каннами і Ніццою, на мисі Антіб, у замку XVIII століття гніздиться готель, гостями якого були Хемінгуей, Фіцджеральд і Марлен Дітріх. Його оточують соснові гаї, а тераси дивляться на море.

Spa Eden-Roc by La Prairie, 167-165 Boulevard J. F. Kennedy, Антіб

Спеціально для спа, розміщеного просто в саду, серед заростей троянд, придумали ритуал Beauté Légendaire. У його межах використовують ікряну воду, насичену амінокислотами, і спеціальну техніку масажу. В результаті шкіра має щільний, зволожений і сяйний вигляд.

Spa Eden-Roc by La Prairie, 167-165 Boulevard J. F. Kennedy, Антіб
Морська зірка

Розміщений просто на Лазурному узбережжі, готель Metropole виконаний у стилі Belle Époque. Місцевий спа Givenchy облаштував знаменитий дизайнер Дідьє Гомез. Чудовий вибір – денний абонемент, який включає зволожувальний ритуал для обличчя Hydra Sparkling, масаж тіла, доступ у сауни і фітнес-студію, а також велнес-ланч біля басейну в ресторані Жоеля Робюшона Odyssey, за оформлення якого відповідав Карл Лагерфельд.

Spa Métropole by Givenchy, 4 Avenue de la Madone, 98000 Monaco, Монако
Палацовий переворот

Монобрендовий спа Sisley у венеційському палаці XV століття Palazzo Gritti з'явився торік після масштабної $ 60-мільйонної реставрації під керівництвом дизайнера Чака Чунінга. Після моделювальної процедури, яка допомагає підтягнути фігуру і зробити шкіру шовковою на дотик, радимо записатися на педикюр. А потім вийти босоніж на дощатий причал – і сидіти з келихом просекко, аж поки на Гранд-каналі і біля церкви Санта-Марія делла Салюте не спалахнуть вогні.

The Gritti Spa – Sisley Paris, Campo S.M. Del Giglio 2467 – San Marco, Венеція
The Gritti Spa – Sisley Paris, Campo S.M. Del Giglio 2467 – San Marco, Венеція

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.