До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній догляд за шкірою: поради експерта і необхідні засоби

Про тонкощі сезонного догляду за шкірою і засоби по догляду, які повинні бути у літній косметичці, розповідає лікар-дерматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, генеральний директор "EuroEstetGroup" Тетяна Коломоєць

Promotion

Реклама

Кожна пора року впливає на шкіру по-своєму. Літнє сонце руйнує колаген, висушує верхній шар епідермісу. Шкіра грубіє, з'являються зморшки і лущення. Особливо страждають в спеку жителі мегаполісу: пил і забруднення проникають в шкіру, роблять її тьмяною і млявою. Іноді створюється помилкове враження, що шкіра стала більш вологою. Ілюзія виникає через те, що сальні і потові залози починають працювати активніше.

Щоб допомогти шкірі впоратися з агресивними факторами, треба дотримуватися нескладних правил і звикути до декількох корисних звичок. Питний режим, здорове харчування, гарне очищення, б'юті-процедури по графіку і правильна літня косметика допоможуть уникнути проблем.

Салонний догляд

У спеку шкіра втрачає багато вологи, і не завжди організм здатний самостійно з цим впоратися. Зволожуючих засобів для домашнього догляду достатньо не завжди. Біостимуляція FillerVit B допомагає відновити життєві сили шкіри. Це ін'єкційна методика, яка допомагає усунути старіння, наситити шкіру вологою і оживити її. FillerVit B – італійський препарат на основі гіалуронової кислоти і амінокислот. На відміну від біоревіталізації він дає не просто видимий, але тривалий ефект, допомагає впоратися з зневодненням і запускає вироблення власної гіалуронової кислоти.

FillerVit B, італійський препарат на основі гіалуронової кислоти і амінокислот

Процедура підходить тим, кому вже виповнилося 25: вона швидко покращує стан шкіри, наповнює її необхідною вологою. Ефект триватиме близько року; досить курсу з 4 процедур.

Експрес-зволоження

Термальна вода – відмінний спосіб заспокоїти і оживити шкіру, поліпшити в ній обмінні процеси. Повноцінне зволоження термальна вода, звичайно ж, не забезпечить, але допоможе зберегти оптимальний баланс води і мінералів. Це ідеальний засіб для тих, хто часто перебуває в приміщеннях з кондиціонерами і в літаках.

Термальна вода Aquatherm, Skeyndor

Воду Skeyndor Aquatherm добувають з джерела Sailies-de-Bearn (Південні Піренеї, Франція). Вона освіжає, тонізує і миттєво оживляє шкіру, відновлює природний баланс, усуває дискомфорт. При цьому підходить для всіх типів шкіри. Її унікальність в найвищому в світі змісті іонів магнію, необхідних для відновлення пошкодженої шкіри. Правило застосування: розпорошити, залишити на одну хвилину, промокнути серветкою.

Насичення киснем і детокс

Від забрудненого навколишнього середовища і стресів шкіра тьмяніє, колір обличчя погіршується, з'являються роздратування, почервоніння і пігментація. У таких випадках потрібна екстрена допомога. На особливості світу навколо вплинути неможливо, але захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, провести детокс – завдання здійсненне. З ним чудово справляються продукти з кисневої серії Skeyndor Power Oxygen.

Засоби з кислородної серії Power Oxygen, Skeyndor

Кисневий захисний крем,Кисневий захисний гель-крем і Захисна детокс-сироватка нейтралізують згубний вплив навколишнього середовища, відновлюють природний захисний бар'єр шкіри і дарують їй "друге дихання", насичуючи її киснем.

<b>skeyndor oxygen</b>

Експрес-засоби

Шкірі влітку необхідні легкі очищаючі і освіжаючі маски. Skeyndor презентує нову лінію для домашнього догляду MyMASK, що дарує не тільки відмінний результат, а й задоволення в застосуванні.

Лінія для домашнього догляду MyMASK, Skeyndor
Захист від ультрафіолету в місті

Для міських жителів, які не так довго перебувають під відкритим сонцем, достатньо середнього рівня захисту (SPF 15-20) – наприклад, сонцезахисні засоби швейцарської марки Methode Cholley. А для тих, хто звик мати все необхідне під рукою, відмінно підійде набір Methode Cholley У нього входять крем і маска. Денний крем "Едельвейс" SPF20 – бестселер марки, антивіковий і антиоксидантний засіб з комфортною текстурою і зволожуючим, пом'якшувальним, захисним ефектом. Маска-антистрес заспокоїть шкіру, зніме почервоніння і роздратування, викликані надмірною дією сонця, усуне дискомфорт, захистить від впливу вільних радикалів.

Набір Methode Cholley: денний крем Edelweiss SPF20 і відновлювальна маска-анти-стрес
Захист від ультрафіолету на пляжі і в горах

Якщо ви залишаєте мегаполіс і вирушаєте у теплі краї, найголовніше – потурбуватися про належний захист шкіри від сонячного проміння. Поки шкіра не адаптувалася до нього, потрібні засоби з максимально високим рівнем SPF. Безпечним загар зроблять інноваційні продукти Skeyndor серії Sun Expertise. Різноманітність текстур і рівнів захисту дозволяють кожному обрати вдалий засіб.

Серія Sun Expertise, Skeyndor

Сонцезахисний cпрей SPF50 підходить для тих, хто не дуже любить кремоподібні формули. Спеціальна технологія упаковки дозволяє розпорошувати засіб з будь-якого положення. Спрей миттєво втягується, не залишає жирних плям, глибоко зволожує і освіжає шкіру.

Сонцезахисний cпрей Sun Expertise, Skeyndor, SPF50

Тонуючий сонцезахисний крем SPF 50 володіє тональним ефектом, легко наноситься, добре зливається з природним відтінком шкіри. Він водостійкий, містить високий рівень захисту UVA + UVB + IR (інфрачервоне випромінювання), служить профілактикою фотостаріння.

Тонуючий сонцезахисний крем, Skeyndor, SPF 50

Захисний крем SPF 50 з технологією Blue Light – унікальний продукт, який захищає шкіру від широкого спектра променів: UVB, UVA, інфрачервоного і HEV-випромінювання ("блакитного світла" від екранів смартфонів, комп'ютерів і планшетів). Водостійкий крем з ніжною текстурою не залишає жирного блиску.

Захисний крем SPF 50+ з технологією Blue Light, Skeyndor

Сонцезахисна емульсія Dry Touch SPF 50 – легкий засіб з високим рівнем захисту UVA + UVB + IR (інфрачервоне випромінювання) із захистом стовбурових клітин. Формула "Dry Touch" з мікросферами забезпечує тривалий сонцезахисний ефект, абсорбує секрет сальних залоз і створює ефект "сухого дотику" без пересушування шкіри. Він підходить для чутливої шкіри, не містить масел і некомедогенний.

Сонцезахисна емульсія Dry Touch, Skeyndor, SPF50

Захисний водостійкий флюїд для обличчя і тіла SPF 30 з технологією Blue Light і легкою рідкою текстурою захищає шкіру від широкого спектра випромінювання: UVB, UVA, ІК і блакитного світла.

Захисний водостойкій флюїд для обличчя і тіла з технологією Blue Light і легкою рідкою текстурою, Skeyndor, SPF30

Якщо має бути ланч в літню спеку на терасі ресторану, то без захисної компактної пудри SPF50 не обійтися. Вона вирівнює тон шкіри і забезпечує їй необхідний захист від сонця. Має кремоподібну текстуру, легко наноситься, надає моментальну гладкість і оксамитовість.

Захисна компактна пудра Skeyndor, SPF50

Після засмаги важливо відновлювати шкіру, адже вона пережила справжній стрес. З цим відмінно впорається освіжаюча емульсія Skeyndor після засмаги для обличчя і тіла. Вона добре зволожує, заспокоює, продовжує засмагу, освіжає. В її складі – вітамін-D, інгредієнт, необхідний шкірі після застосування засобів з УФ -фільтрами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.