До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які вітаміни приймати цієї зими

Взимку наш організм стикається з додатковим стресом у вигляді короткого світлового дня, перепаду температур і дефіциту вітамінів у раціоні. Щоб допомогти імунітету впоратися з можливими ризиками, можна приймати спеціальні комплекси вітамінів додатково.

Вітамінний комплекс Orthomol Immun

Нині є безліч форматів вітамінів, з яких кожен може вибрати найвідповідніший, згідно з ритмом життя й потребами організму. Зазвичай, що зрозуміліший формат та інструкція, то простіше занести прийом вітамінів до власного розпорядку дня. Для комплексного впливу на організм і зміцнення імунітету в холодну пору року можна звернути увагу на вітамінний комплекс Orthomol Immun. Цей комплекс годиться під такі відомі кожному запити, як часті застуди і стрес, зниження працездатності, слабкість і нездужання, втома й порушення сну.

Реклама
Вітамінний комплекс Orthomol Immun

В основі Orthomol Immun зосереджені потрібні організму людини речовини, серед яких вітаміни А, В, С і Е, цинк, селен, мідь і йод. Вітамінний курс тривалістю сім або тридцять днів має такий вигляд — раз на день треба випивати вітаміни у вибраному форматі гранул, капсул або питному форматі під час або після їди. Такий ритуал турботи про себе допоможе підвищити стійкість організму проти інфекцій і поповнити баланс енергії.

Вітамінний комплекс Orthomol Immun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.