До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вам квіти: головні аромати весни в зніманні Vogue

Нові аромати — як чисте весняне повітря: у них життєствердні квіткові ноти розчиняються в хиткій прохолоді.

Donna Eau de Parfum Intense, Trussardi

Donna Eau de Parfum Intense, Trussardi, насичений прозорими акордами лілеї, флердоранжу, жасминового чаю.

Реклама

This Is Love! for Her, Zadig & Voltaire, пахне зацукрованими пелюстками фіалок, які подають у віденському кафе Demel (здається, це було в минулому житті). Його кондитерську суть тільки підкреслюють ноти імбиру й сандалу. Le Parfum Essentiel, Elie Saab — ніжний, як пелюстки флердоранжу, квітки наречених. Його чистота відтінена шляхетними суворими нотами гарденії й кедра. L'Eau Kenzo Pour Femme Hyper Wave, Kenzo, — ода свіжості. Водяний, прохолодний, сповнений мотивами лотоса й апельсинового цвіту, на шкірі він теплішає нотами рожевих грейпфрутів. In Love With You, Emporio Armani, — love story, ніби ольфакторна ілюстрація роману Саллі Руні "Нормальні люди" (до речі, екранізація hulu і BBC виходить 29 квітня): історію любові в ньому розповідають ноти півонії, білого мускусу, пачулі, мандарина й ветиверу. Мріяти про вечори (а насправді вечірки) в саду, де трава волога, а на деревах погойдуються старомодні лампочки, найприємніше з Garden Party, Yves Rocher: він сповнений нотами м’яти й троянд. Fleur Musc for Her Eau De Toilette Floral, Narciso Rodriguez, — це еквівалент рожевої сукні Вілланель з "Вбиваючи Єву": пишний, вкрадливий, нарочито невинний, але гранично небезпечний, зі своєю комбінацією троянд, мускусу й пачулі.

Orange Soleia, Guerlain

Orange Soleia зі знаменитого середземноморського сімейства Aqua Allegoria запрошує в подорож Італією своїми нотами сицилійського апельсина, від якого мимоволі мружишся в захваті, свіжістю м’яти, деревною зеленню кедра й терпким рожевим перцем.

Cloud Collection No.3, Zarkoperfume і Fantasia Mermaid, Anna Sui

Улюбленець редакції Vogue UA, Cloud Collection No.3, Zarkoperfume — аромат-трансформер: він переливається у флаконі, ніби в калейдоскопі. Пахне незвично й дзвінко: тюльпани, магнолії, озон, сандал і груша. Кисло-солодкий, фруктовий, іронічний, яскравий — це аромат-квінтесенція позитивного ставлення до життя. Fantasia Mermaid, Anna Sui, кличе в паралельний, казковий світ оберемками жасмину й півоній, приправленими медом лічі.

Gabrielle Chanel Essence EDP, Chanel

Дотримувати соціальної дистанції особливо приємно в шляхетних обладунках Gabrielle Essence. Парфумована вода створює невидимий щит з нот жасмину, туберози, ілангу, флердоранжу.

Loewe Aura Floral, Loewe

Золотий флакон Loewe Aura Floral — як двері в Задзеркалля. Там все не те, чим видається: комерційна композиція з фіалок, троянд і жасмину розходиться хвилями, гарно змінюючи звучання в кожній точці розкриття. Ребрендинг очевидно пішов на користь Loewe Parfums.

Фото: Mishka Bochkarev

Стиль: Natalia Tiuleneva

Сет-дизайн: Julia Borisenko @pepperose.studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.