До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ім'я троянди: нові аромати Maison Lancôme

В корнері Lancôme в київському ЦУМі представили колекцію ексклюзивних ароматів Maison Lancôme. Вона поповнилася двома новими композиціями

Вперше колекцію Les Parfums Grands Crus випустили в минулому році. Вона була створена, щоби вшанувати секрети високої парфумерії. У 2017 році троянда, символ Будинки Lancôme, стала серцем двох нових композицій: Parfait de Rôses і Rôses Berberanza.

Реклама

У Parfait de Rôses солодкість грасської столістної троянди-сентіфоліі підкреслена цукровою нотою, в Rôses Berberanza в аромату медово-пряне звучання завдяки ноті пишної дамаської троянди.

Історія свідчить, що в 1935 році, після того як Арман Петіжан створив перший Будинок краси у французькому стилі, на Всесвітній виставці він представив п'ять ароматів, що повністю відрізнялися від звичних уявлень про парфуми тих років: Tendres Nuits, Kypre, Tropiques, Bocages і Conquête. Петіжан популяризував французький спосіб життя і черпав натхнення в візуальних образах, запахах і смаках. Джерелом натхнення для нього були квіти, які вони з дружиною вирощували в розарії власного маєтку Вальєр. Завдяки цьому троянда і стала символом Lancôme.

З 2016 була створена колекція парфумерії Maison Lancôme, натхненна мистецтвом ассамбляжа. Кожен парфум в колекції створений подібно до вина grand cru: для нього вибирають найблагородніші натуральні матеріали, надають творінню характер, додаючи до композиції гурманську ноту. Так на світ з'явилися квіткові Jasmins Marzipane, Lavandes Trianon, Tubéreuses Castane і деревні Oud Ambroisie, Oud Bouquet і L'Autre Oud.

У 2017 Lancôme знову зробив колаборації з дуетом художників і муралістів Alex & Marine, які зробили золотисті пластини для прикраси флаконів. На флаконі Parfait de Rôses викарбували троянду, для Rôses Berberanza вигравіювали дерево уд.

Фотографіями з заходу можна помилуватися тут.

<b>ланком гран крю</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Б'юті-події листопада: нові аромати, б'юті-бренди і наукові відкриття

Осяйний вигляд: різдвяна колекція макіяжу Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.