До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращий подарунок: новий аромат EX NIHILO

Французькому парфумерному бренду EX NIHILO всього шість років, але він вже встиг стати легендою. Його аромат Fleur Narcotique підкорив тисячі жіночих сердець по всього світу, але його команда на місці не стоїть. Напередодні весни вони дарують своїм прихильницям Lust In Paradise – парфуми, з якими втекти до моря захочеться найближчим рейсом. В Україні вони ексклюзивно представлені в Sanahunt Luxury Department Store.

Засновник EX NIHILO, Бенуа Вердьє, приїхав до Києва, щоб представити новий аромат

Lust In Paradise натхненний Французькою Рив'єрою, її запахами, настроєм і атмосферою, тому в ароматі змішалися не лише квіткові і солодкі ноти від півонії і лічі, а й рожевий перець. Розробила новинку британка Луїза Тернер, яка також є автором парфуму Musc Infini.

Реклама
Новинці Lust In Paradise пророкують популярність бестселера бренду – Fleur Narcotique

Lust In Paradise увійшов у колекцію EX NIHILO під назвою Les Interdites, присвячену жіночності, чуттєвості і спокусі. За словами засновника бренду Бенуа Вердьє, який спеціально приїхав в Sanahunt, щоб представити новинку в Києві, цей аромат – справжнє втілення легкості і радості, з ним хочеться насолоджуватися кожним теплим днем і не думати про щось сумне. Чудовий подарунок напередодні нового сезону, чи не так?

Засновник EX NIHILO, Бенуа Вердьє

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.