До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 осінніх ароматів, з якими слід ознайомитись просто зараз

Promotion

Нові аромати осені обволікають, огортають, складно пахнуть. Спільно з інтернет-магазином Parfums вибираємо ті, з якими слід неодмінно ознайомитися.

Реклама
Flowerbomb Midnight, Viktor & Rolf

У мрійливому, грайливому Flowerbomb Midnight, Viktor & Rolf правлять балом чорна смородина, півонія, нічний жасмин і мускус. Творці стверджують, що ароматна картина приправлена гранатовим соком, але хто розбиратиметься, якщо композиція пахне відсторонено і скажено спокусливо.

La Danza delle Libellule, Nobile 1942

La Danza delle Libellule (іт. – "танець бабок") – приголомшливо затишний аромат шарлотки, в яку замість солодких яблук поклали кислі і дуже тверді плоди. Він відкривається нотою хрусткої яблучної скоринки, теплішає стручковою ваніллю і натуральною корицею, привезеною з Греції.

La Danza delle Libellule викликає настільки чисті і справжні враження, що нюх зразу транслює в мозок: "Відламати шматочок гарячого пирога". Яблучні ласощі в "крафтовому" флаконі – найкращий антидепресант цієї осені.

Absinth, Nasomatto

Absinth, Nasomatto заповнить осінню вогкість гіркуватим полиновим туманом, ароматом щойно зім'ятого у долоні листя і півтонами сухої трави, яка не бачила дощу значно довше, ніж ви. Він стартує реалістичним алкогольним акордом абсенту, димним ветивером і зеленими нотами листя, повного життя. Незважаючи на явний нахил у бік міцного напою, він не створює помилкового враження, ніби його носій щойно вийшов з бару. Парфюмеру Алессандро Гуалтьєрі вдалося неможливе – наділити впізнаваний аромат абсолютно новою асоціацією, навчити людей чути в абсенті не алкоголь, а меланхолійну осінню млість. До речі, влітку Absinth теж чарівний.

Honeysuckle & Davana, Jo Malone London

Honeysuckle & Davana – це ода деревнику: натуральному, медовому, з м'якими гіркуватими нюансами. Тут є і відгомони лакриці, і замшево-затишні мохові акорди, а на підспівуванні – троянда, яка не дасть нудьгувати. Шедевр Jo Malone потішить тих, кому набридли гучні, вперті аромати, які не поважають особистого простору оточення. Honeysuckle & Davana – аромат-атмосфера, аромат-затишок, аромат-осінь.

Ambre Sultan, Serge Lutens

Творіння Serge Lutens вибирають ті, хто любить експерименти і добре розуміється на парфумерії. Ambre Sultan – це спеції і гаряче дихання турецького ринку прянощів. Лавр, амбра, коріандр і миро, присмачені смолами і деревиною, навіть найхолоднішу шкіру змушують віддавати аромат щедро, пристрасно і без залишку. Ambre Sultan, немов тонкий кашеміровий шарф, невагомо ляже на плечі, зігріє, а потім покаже у всій красі свою спецієву натуру.

Blackpepper, Comme des Garcons

Розкішний, найгарніший перець живе у флаконі Comme des Garcons, Blackpepper. Звичну нам спецію тут відтіняють солодкувата кедрова деревина, боби тонка і землисті пачулі – теплий осінній пейзаж великими мазками.

Black Opium Intense Yves Saint Laurent

Новий Black Opium Intense YSL розповідає позитивну історію про чашку доброї кави, що заповнює розум солодкою ваніллю, грайливу локрицю, абсент і базу з сандалу. Цей "Opium" – яскравий і гучний, насичений і дуже красивий. Проте, в офіс Black Opium Intense носити слід дуже акуратно: одне розпилення гарантує увагу.

Spirito Fiorentino Tiziana Terenzi

Spirito Fiorentino, Tiziana Terenzi точно не для новачка в парфумерії. Ніс повинен бути готовий до медичних удових мотивів, до надлишку сірої амбри, і до того, що Spirito Fiorentino порівнюють з Baccarat Rouge Куркджяна.

Якщо все вищеописане ні про що не говорить, закрийте очі: уявіть велике багаття у лісі, що ось-ось дістанеться пахучих кущів суниці, розпалене каміння і легкий відгомін березового дьогтю. Так, той, хто шукає незвичні парфуми на осінь, точно їх тут знайде.

Olympea Legend, Paco Rabanne

Густі солодкі сливові тони, ваніль, абрикос і раптом – сіль. Paco Rabanne Olympea Legend доречний для прогулянок на повітрі: набережна або осінній парк – аромат заповнить увесь простір навколо. Смачно, пікантно і дуже, дуже стійко.

The Only One, 2 D&G

The Only One 2, D&G – нова пісня на старий лад: тут поєднання "кави і ягоди" отримало абсолютно нове прочитання. Оточене фіалковою пудрою, грушею і смолами, воно стало ще витонченішим і спокусливішим. Мікророзпилення дарує солодку млість, в якій розчинилися квіти, кава і кислі ягідні акорди, а щедре нанесення огортає щільною, немов карамель, зацукрованою глазур'ю. Експериментуйте з дозуванням і відкривайте для себе нові боки D&G The Only One 2.

29 листопада відбудеться Чорна п'ятниця: з нагоди цього аромати на parfums продаватимуться за спеціальними цінами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.