До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренди манікюру, які будуть модними 2022 року

Тренди манікюру 2022, сезон весна-літо: провідні nail-експерти розповідають, який манікюр буде модним 2022 року: від металік і хрому до наклейок для нігтів.

Манікюр Гаррі Стайлса

Юкі Наторі (Yukie Natori)

Реклама
Різнобарвний металік

"Мода на металік триває. Золото, срібло, єдинороги... Блискучі хромові мікрочастинки додають до традиційних дизайнів, створюючи нове прочитання звичної теми".

@betina_goldstein
Каблучки для нігтів

"Срібні й золоті прикраси тепер є не тільки для пальців, а й нігтів. З винаходом тонких тривимірних ліній і виробів для нігтів, які на вигляд як каблучки, ми можемо створювати прикраси будь-якої форми".

Французький манікюр із чорними кінчиками

"Основним кольором дизайну нігтів, який ми створили для показу Laquan Smith на Тижні моди в Нью-Йорку, був тілесний, що м’яко переходив у колір шкіри. А проте кінчики нігтів були вугільно-чорними, а-ля френч, з різкими лініями. Стиль, у якому м’якість поєднується з унікальною силою, — ось як еволюціонував французький манікюр".

Дженні Лонґворт (Jenny Longworth)

Кастомізація й персоналізація

"Кастомізація й персоналізація — найпопулярніші в моєму списку трендів манікюру на 2022 рік. Його обожнюють такі люди, як Гаррі Стайлс, який нещодавно запустив свою б’юті-лінію Pleasing (до неї ввійшла капсульна колекція з чотирьох відтінків лаку для нігтів). Тренд допомагає виразити внутрішню красу й передати настрій кінчиками пальців. Одного дня можна намалювати нігті похмурим чорним, іншого — нанести поверх переливчастий перламутровий. Можна вибирати різні відтінки для різних пальців. Нашаровуйте, експериментуйте, грайте".

Літерні наклейки для нігтів

"Скоро з’являться наклейки для нігтів з літерами, які дадуть змогу висловлювати свою думку або настрій за допомогою символів. Як видно з кампанії Gucci Aria, наступного року величезними трендами стануть логоманія й персоналізація. Хай це буде простіше з використанням ініціалів або назви вашого улюбленого дизайнерського бренду".

Мо Чин (Mo Qin)

Експериментальний французький манікюр

"Французький манікюр завжди в моді, він не обов’язково має бути рожевим і білим. Це може бути прозора основа з барвистими кінчиками, ваша улюблена колірна комбінація, матова кольорова основа з глянсовими „усмішками" або „усмішки" різних відтінків на кожному нігті".

Ребекка Джейд Вілсон (Rebecca Jade Wilson)

Металік

"Буде велике зрушення в бік тренду металік. Ми вже бачили, як хром і декадентські блискітки враз стали популярними наприкінці цього року, і, гадаю, що бренди почнуть виробляти високоякісні металічні лаки й гель-лаки".

Здоров’я нігтів

"Я думаю, ще однією сталою тенденцією стане здоров’я нігтів і рук. Такі бренди, як Diptyque, Neom і Byredo, виробляють розкішні скраби для рук з неймовірним ароматом, перед яким споживачі не зможуть встояти!"

Кайт Мош (Kait Mosh)

Класичний французький манікюр

"Коли йдеться про манікюр, людям більше до вподоби класика й простота. Переосмислений французький манікюр буде скрізь, байдуже, контурний, омбре чи традиційний. Класичний рожевий і білий доповнять будь-яку колірну палітру, тому тенденція стане головною у 2022 році".

Матові нігті

"Матові текстури надають нового вигляду манікюру, не ускладнюючи його візуально. До того ж матовий фініш робить будь-який колір цікавим. Спробуйте непрозорий nude. Схоже на шліфований бетон. Розкішно".

Мішель Гамфрі (Michelle Humphrey)

Світловідбивний блиск

"Як би я це описала? Уявіть собі котяче око в темряві, коли на нього потрапляє світло фар або ліхтарика. Світловідбивні блискітки роблять те саме. Коли нігті освітлені природним світлом, вони гарно блищать, а коли на них потрапляє спалах, вони буквально запалюються! І класно працює для педикюру".

Блискучі прикраси

"Оскільки ми наближаємося до сезону вечірок (сподіваюся, вечірки ще будуть на карті цього року), трохи шику — простий спосіб оживити будь-який манікюр. Це також тенденція, яка може бути максимальною або мінімалістичною, як вам подобається. Манжети милі, як і монокристали, розміщені в одному й тому самому місці на кожному нігті. Деякі з моїх клієнток регулярно вибирають манікюр з кристалами, вони справді досить популярні. Нанесіть кристали за допомогою невеликої кількості клею для нігтів і закріпіть верхнім шаром. Я віддаю перевагу верхньому покриттю Essie Gel Couture, що забезпечує максимальний блиск і нульове зсідання. Мої улюблені блискітки — кристали від Preciosa".

3-D

"У міру розвитку нігтьових технологій останньою тенденцією є тривимірний манікюр. Тут фахівець з манікюру створює 3D-дизайн, використовуючи нашарування гелевого покриття. На вигляд суперкруто й дуже популярно в Кореї і Японії".

Гель-лак з ефектом розтікання

"Гель-лак з ефектом розтікання Nub Blooming Gel — досить нішевий, але чудовий продукт. За допомогою нього можна створити справді цікавий і крутий дизайн. Навіть той, хто відмовляється від гель-лаку, все одно може відтворити подібний ефект, наносячи колір на вологу прозору основу. Робити це треба швидко: прийом працює найкраще, коли лак дуже вологий".

Темний бік

"Оскільки холоди й короткі дні дедалі ближче, ніщо не зрівняється з розкішним темним манікюром. З таким недавно з’явилася Адель у своєму відео Easy On Me. Він непідвладний часу й годиться для нігтів будь-якої довжини й форми — навіть найкоротші нігті мають з ним прекрасний вигляд. Якщо хочеться відійти від найпоширеніших відтінків, подумайте про темний виноград, піно-нуар, темно-синій і темно-зелений. Wicked by Essie назавжди залишиться моїм фаворитом".

essie.com
Нульові

"Французький манікюр цього року тріумфально повернувся й назавжди залишиться разом з його побратимом, американським манікюром, що має м’якшу й природнішу „усмішку". Серед інших тенденцій нульових — нігті квадратної форми (так, квадрат повернувся), штрихи й цятки, тату в стилі трайбл і переливчасті базові кольори. Періс Гілтон знову з нами".

Сігурні Нуньєс (Sigourney Nuñez)

Позагендерний нейларт

"Завдяки таким музикантам, як Bad Bunny, MGK і Гаррі Стайлс, чоловічий манікюр став нормою. Нейларт сьогодні ніяк не пов’язаний з гендером, і ніяких обмежень у царині самовираження за допомогою манікюру немає".

Манікюр із сенсом

"Наклейки для нейларту ще будуть популярні, тому що їх легко наносити як професіоналу, так і споживачу. Тренд трансформується зі зміщенням акценту на літери, а не на зображення. Наприклад, бренд лаків Crete від Lil Yachty і косметичний бренд Pleasing Harry Styles випустили наклейки для нігтів з абеткою. Це дає змогу користувачам легко написати на своїх нігтях будь-яке повідомлення, яким, на їхню думку, варто поділитися".

Голлі Фальконе (Holly Falcone)

Нігті 90-х

"Наступного року нас чекають класичні нігті 90-х: короткі, французькі, темно-червоні й коричневі".

Оптичний нейларт

"Що стосується нейларту, мене справді надихнули оптичні принти, хвилясті лінії та графічні кола".

Сара Нгуєн (Sarah Nguyen)

Зухвалий манікюр

"У 2022-му в моді обов’язково буде багато візерунків, кольорів, фактур і довжини. Я відчуваю, що квадратна форма теж скоро повернеться. Пурпурові й насичені кольори, і матовий, багато матового".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.