До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети зимового педикюру

В холодну пору року кількість людей, що роблять педикюр, зменшується: ми ставимо на паузу догляд за стопами у сезон закритого взуття. Та й зовнішні обставини не спонукають до дій. Насправді взимку стопи потребують догляду ще дужче, ніж влітку. Nail-експерт мережі зіркових студій Bastien Gonzalez Бертран Лі розкрив таємниці зимового догляду за ногами і стопами.

Lanvin

Як піклуватися про стопи в холоднечу?

Від холоду шкіра стає сухішою, ніж зазвичай. Дуже важливо зволожувати стопи, особливо в зимовий час, щоб уникнути появи мозолів і, ще гірше, тріщин на п'ятах. Також варто зробити на замовлення устілки: вони допоможуть запобігти тертю і вбережуть шкіру.

Реклама

Який педикюр найкращий?

Незалежно від пори року, щоденне педантичне зволоження стоп найкращий спосіб піклування про ніжну шкіру. Це дасть змогу ногам залишатися легкими і здоровими. Раджу спробувати Baume Révérence de Bastien з восковим ефектом. З ним масаж триває довше, а отже кровообіг активізується, стопи зігріваються.

Miu Miu

Як часто ходити на педикюр?

Все залежить від людини, від її роботи, способу життя і від того, як вона проводить вільний час. Але в середньому це раз на місяць. Бастієн Гонсалес, ортопед за фахом, запустив лінію спеціальних анатомічних устілок, у яку вклав весь свій досвід. Устілки ніжно коректують ходу, допомагають правильно і фізіологічно розподілити вагу тіла у взутті. І в підсумку подовжити проміжки між відвідинами майстра з педикюру.

Скільки можна носити лак, не знімаючи?

Ми не радимо носити лак довше чотирьох днів: нігті почнуть всмоктувати всі шкідливі хімічні речовини з лаку і стануть жовтими. Краще дозволяти нігтям дихати між нанесенням лаку щонайменше три дні.

Zimmermann

Але раз на рік, на пляжі, є цілком прийнятним нанести стійке покриття, щоб насолоджуватися красивим кольоровим педикюром. До речі, ми взагалі не рекомендуємо гель-лаки, вони не дають нігтям "дихати". Уявіть, що ви місяць ходите з макіяжем і не вмиваєтесь. Але гаразд, для пляжу можна зробити виняток.

Найкращий спосіб зняти лак?

Засоби без ацетону хороший вибір. І не забувайте зволожувати кутикули наприклад, спеціальною олією.

Akris

Як отримати доглянуті нігті без покриття?

Існує спеціальна паста-віск для полірування нігтів. З нею вони мають здоровий, рівний, блискучий вигляд і цей ефект триває дуже довго, до місяця. Паста називається Nail Brightness, в її складі натуральний перламутр. Його дрібні частинки пожвавлюють кровообіг у зоні нігтьового ложа, так посилюється приплив корисних речовин і вітамінів до нігтів. Це допомагає їм рости міцними.

Перламутровий крем для полірування нігтів Nail Brightness, Bastien Gonzalez

Бастієн створив цей засіб у пам'ять про свою бабусю, у якої були неймовірно міцні та красиві нігті, незважаючи на поважний вік. Все тому, що вона регулярно полірувала їх шкіряним бафом. Такий баф є і у марки Bastien Gonzalez, коштує 180 євро. У порівнянні з ним ціна крему-поліролю, 42 євро, вже не здається зависокою.

Hermès

Ось вам байка. Остання королева Франції, Марія-Антуанетта, весь час полірувала свої нігті спеціальним бафом зі шкіри. Її нігті були довгими і блискучими, з природно білим відрослим краєм. Назва "французький манікюр" — саме звідти. На жаль, зараз люди використовують лаки для досягнення того ж ефекту. Бастієн — єдиний, хто пропонує здорову і природну альтернативу френчу — з бафом Natural Horn.

Який домашній догляд потрібен стопам?

Найкраще, що можна робити вдома, регулярно зволожувати стопи спеціальним кремом. Радимо наш бальзам Sensitive Feet. Він збагачений цинком, який в поєднанні з екстрактом календули не дає стоншуватися нігтьовій пластині. Екстракт шавлії працює як природний антиперспірант, а екстракт крес-салату надає пом'якшувальну і заспокійливу дію. Раджу Black Diamond Scrub, який буквально полірує стопи і робить їх шовковими завдяки частинкам вулканічного піску і чорного діаманта у складі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.