До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Врятувати світ: Ріанна запускає благодійний хайлайтер Fenty Beauty

Все, що стосується Ріанни, має бути неодмінно пов'язане з золотом. Це доводить успіх її бренду Fenty Beauty by Rihanna. Цього разу Fenty Beauty продовжує свій тріумф запуском нового хайлайтера Killawatt Highlighter димного відтінку Diamond Ball-Out.

Ріанна

Співачка зізнається, що новий Killawatt Highlighter став її абсолютним фаворитом. Перевага продукту – сильний пігмент. Хайлайтер настільки стійкий, що його можна використовувати і як тіні для повік. Головна особливість лімітованої колекції в тому, що вона запущена у співпраці з некомерційним благодійним фондом Clara Lionel, створеним Ріанною 2012 року. Всі доходи від продажу будуть передані фонду на розвиток нових програм освіти та охорони здоров'я в усьому світі.

Реклама
Хайлайтер Killawatt Highlighter от Fenty Beauty

Так як новий хайлайтер назвали на честь щорічного Diamond Ball, Ріанна запустила ще одну акцію. У проміжку з 1 до 24 серпня кожен долар, витрачений на Killawatt Highlighter, або ж пряме пожертвування до фонду Clara Lionel буде автоматично враховуватися як одна заявка на розіграш квитків на щорічний Diamond Ball, який відбудеться в Нью-Йорку 13 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.