До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Працююча дівчина: швидкий макіяж на кожен день

Як зробити макіяж на кожен день, щоб він не забирав багато часу, вдосконалював зовнішність і легко трансформувався у вечірній, розповіли візажисти Givenchy на прикладі б'юті-образу з показу LL by Litkovskaya весна-літо 2019.

За кулісами показу Litkovskaya

"Бренд Litkovskaya представив на UFW урбаністичну, динамічну колекцію. Тому і макіяж був відповідним: лаконічний, але красивий і жіночний, – пояснюють візажисти. – Його можна створити з мінімальними витратами часу, що дуже зручно для мешканок міст, які ведуть активний спосіб життя. Макіяж буде доречний вдень: на роботі, в університеті, на зустрічі з друзями. Ідеальний образ на кожен день".

Реклама
За кулісами показу Litkovskaya

"Головний акцент – природне сяйво шкіри. Такого легко досягти, якщо використовувати правильні б'юті-засоби. Відмінно працюють бази для макіяжу Prisme Primers і союз рідкого і компактного хайлайтерів Teint Couture".

За кулісами показу Litkovskaya

"Для губ можна вибрати помаду Le Rouge Liquide: на губах вона перетворюється в рідкий оксамит".

За кулісами показу Litkovskaya
Як повторити макіяж

Добре очистіть шкіру, нанесіть крем для обличчя L'Intemporel Blossom і крем навколо очей Hydra Sparkling Twinkling Eyes.

Крем для обличчя L'Intemporel Blossom і крем навколо очей Hydra Sparkling Twinkling Eyes, Givenchy

Вирівняти тон обличчя, підкреслити його природну красу допомагає база для макіяжу Prisme Primers. Нанесіть її на все обличчя після того, як крем втягнеться.

База для макіяжу Prisme Primers,Givenchy

Краплю рідкого хайлайтера Teint Couture Radiant Drop змішайте з тональним засобом, нанесіть на все обличчя.

Рідкий хайлайтер Teint Couture Radiant Drop, Givenchy

Зафіксуйте тон розсипчастою пудрою Prisme Libre, додайте трохи натурального рум'янцю (рум'яна Prisme Blush №5 Spirit).

Рум'яна Prisme Blush №5 Spirit, Givenchy

Надайте форму бровам і зафіксуйте їх за допомогою туші-заповнювача, наприклад, Mister Brow Filler №1 Brunette. Для губ використовуйте помаду Le Rouge Liquide тілесного відтінку (№100, №106, №107) або ягідного (№410, №411).

Помада Le Rouge Liquide, Givenchy

І фінальний штрих – пудровий хайлайтер Teint Couture (рожевий або золотий відтінок). Широким пензлем пройдіться по вилицях, переніссі, над верхньою губою.

Як перетворити образ у вечірній

Профарбуйте лінію росту вій і внутрішню слизову верхньої повіки олівцем Khol Couture №1, а потім – "одягніть" повіки в кутюрне чорне вбрання: туш Noir Couture Volume збільшує об'єм і підкручує вії.

За кулісами показу Litkovskaya

Виберіть соковитий відтінок помади Le Rouge Liquide: поєднуйте червоний №309 L'Interdit з олівцем Lip Liner №6 Carmin Escarpin, а № 410 Rouge Suedine або 411 Framboise Charmeuse з олівцем Lip Liner №7 Framboise Velours.

Помада Le Rouge Liquide №411 Framboise Charmeuse з олівцем Lip Liner №7 Framboise Velours. , Givenchy
Зачіска

Розпущене текстуроване або зачесане з косим проділом, зібране у хвіст, волосся така зачіска підкреслить легкість і натуральність образу. Щоб "загострити" його, можна додати в зачіску ламані пасма і ефект розпатланого волосся.

За кулісами показу Litkovskaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.