До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П’ять зірок: різдвяна колекція косметики Givenchy

В Києві презентували різдвяну колекцію косметики Givenchy, яка складається всього лише з п’яти продуктів. Проте яких! Розглянемо детальніше

Набір для макіяжу Striking Nights Eye Palette, Givenchy

Колекція має назву Les Nocturnes та присвячена Венері, богині весни (та одноіменній планеті). "Її колір балансує в діапазоні від сонячного до місячного, – говорить Ніколя Деженн, креативний директор Givenchy з макіяжу. – Різдвяна колекція – свого роду Зіркові Ворота".

Реклама
Набір для макіяжу Striking Nights Eye Palette

Головний засіб колекції – набір для макіяжу Striking Nights Eye Palette. Якщо коротко, це сяйливі сутінки. Поєднання висококонцентрованих пігментів та переливних часток, а в складі – ефірні силікони та летучі олії. На практиці це означає ідеальне зчеплення зі шкірою та вражаючу стійкість. Золотий відтінок Ніколя радить наносити поверх приглушених чорних тіней, а також на верхню частину вилиць чи на арку Купідона (виїмку над верхньою губою). Поверхня палетки, всередині та зовні, сяє, наче коштовність.

Набір для макіяжу Striking Nights Eye Palette, Givenchy
Розсипчата пудра Prisme Libre, Givenchy, лімітований випуск

Пудра закріплює макіяж, надає шкірі оксамитовості та вирівнює її відтінок. Традиційно вона складається з чотирьох секцій різних відтінків, які при змішуванні здатні надати свіжого вигляду обличчю.

Розсипчаста пудра Prisme Libre, №09 Éclats De Rose, лімітований випуск, Givenchy
Покриття для вій Encre À Cils, Givenchy, лімітований випуск

Засіб не можна віднести до ряду продуктів першої необхідності, проте він дає спецефекти, особливо популярні в час новорічних вечірок, – забезпечує яскраве фіолетове сяйво кінчикам вій, – і робить туш водостійкою. Це рідке кремоподібне покриття обіймає кожну вію, збільшуючи її товщину.

Покриття для вій Encre À Cils, Givenchy, лімітований випуск
Помада Le Rouge И Le Rouge-À-Porter, Givenchy, лімітований випуск

It-помади марки – срібна куля Le Rouge-À-Porter і кутюрний аксесуар Le Rouge до Різдва постануть у новому вигляді – ніжно-оксамитовому кофрі з переливним покриттям. Перша вийде в гранатово-червоному відтінку, друга – в атласно-коричневому.

Помади Le Rouge № 328 Grenat Nocturne, Le Rouge-À-Porter № 306 Brun Nocturne, Givenchy, лімітований випуск

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Різдвяна колекція макіяжу Chanel

Праздник приближается: "Рождество" Dior Beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.