До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повна ілюмінація: різдвяна колекція макіяжу Guerlain Golden Bee

Різдвяна колекція макіяжу Guerlain має назву Golden Bee, і вона присвячена бджолам, символу Дому з 1853 року.

Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain

Після появи на флаконі Eau de Cologne Impériale в 1853 році бджоли стали емблемою Guerlain. Відтоді бджоли — друзі Дому, його символ, джерело натхнення і об'єкт турботи.

Реклама

До різдвяної колекції макіяжу Guerlain Golden Bee увійшли розкішний набір тіней, пудра Terracotta, знамениті "Метеорити" в кульках і лімітовані відтінки дорогоцінної помади Rouge G. Розглянемо в подробицях.

Палетка Golden Bee

10-барвний набір тіней Golden Bee виходить обмеженою кількістю екземплярів в ультратонкому золотому кейсі.

Палетка Golden Bee з 10 відтінків. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain

Відтінки розділені на три групи: матові, атласні і перламутрові. Звісно, їх можна нашаровувати і регулювати інтенсивність та блиск. Матові пасують до повсякденного макіяжу, атласні й ті, що переливаються, допомагають перетворити макіяж на вечірній.

Палетка Golden Bee з 10 відтінків. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain
Пудра-кульки з ефектом сяяння Météorites Golden Bee

Радість для колекціонера, легендарна пудра в кульках виходить у новому лімітованому варіанті Météorites Golden Bee. Вона додасть теплого сяйва шкірі. Головний у палітрі кульок — відтінок 02 з додаванням додаткового золотистого, який наповнює шкіру світлом. Білий і колір шампанського відбивають світло, рожевий освіжає тон, бузковий поглинає світло, зелений маскує дефекти.

Пудра-кульки з ефектом сяяння, лімітована серія Météorites Golden Bee. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain

У процесі виготовлення кульок використовують технологію Poussière d'Étoiles (Зоряний Пил): мікросфери з ефектом відбиття світла створюють таке сяйво, ніби шкіра наповнена світлом зсередини. Подивитися, як роблять знамениту пудру в кульках, можна в репортажі Vogue.

Пудра-кульки з ефектом сяяння, лімітована серія Météorites Golden Bee. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain
Пудра Terracotta Golden Bee

Найпопулярніша пудра у світі, бронзер Terracotta випускається у новій лімітованій версії. Золотий кейс потім можна використовувати як скриньку для прикрас.

Пудра Terracotta Golden Bee. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain
Помада Rouge G De Guerlain

З 1870 року, коли Guerlain випустив помаду Ne m'Oubliez Pas, минуло 150 років. Відтоді помади — особлива категорія в асортименті Дому. "Ювелірна" помада Rouge G de Guerlain з можливістю кастомізації під Різдво виходить у кількох лімітованих нових відтінках і з новими варіантами футлярів.

Помада Rouge G De Guerlain. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain

На окрему згадку заслуговує аромат: ніжний флоріенталь з відтінком ванілі. У його верхніх нотах — акорд лимона, апельсина і бергамота, в серці — троянда та ірис, а в шлейфі — ваніль і боби тонка.

Помада Rouge G De Guerlain. Різдвяна колекція макіяжу Golden Bee, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.