До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ланцюги та кільця: різдвяна колекція макіяжу Chanel 2020

Різдвяна колекція макіяжу Chanel 2020 називається Les Chaînes D'Or De Chanel і присвячується легендарному золотому ланцюжку з уплетенням чорної шкіряної стрічки, одному зі знакових символів Дому.

Щороку перед Різдвом Chanel випускає колекцію макіяжу, що сповнена сяяння та випромінює передчуття свята. Цього разу об’єктом дослідження Лючії Піки, креативної директорки Дому з питань макіяжу, став знаменитий золотий ланцюг — той самий, який використовують у сумочках Chanel.

Реклама
Різдвяна колекція макіяжу Chanel 2020 Les Chaînes D'or De Chanel

Як завжди, колекція виходить обмеженою кількістю екземплярів; як завжди, вона занадто гарна, щоб її використовувати. Тому ми згадуємо пораду Лючії Піки: "Купуйте по два екземпляри: один — для вжитку, другий — у колекцію".

Обличчям колекції стала топмодель Вітторія Черретті.

Колекція вийшла лаконічною: помади, тіні, лак і пудра. Пудра-хайлайтер інтенсивного золотисто-рожевого відтінку з тисненням як ланки ланцюжка Les Chaînes De Chanel Or Rosé — це гібридний продукт, що поєднує властивості рум’ян і хайлайтера.

Пудра-хайлайтер Les Chaînes De Chanel Or Rosé з Різдвяної колекції макіяжу Chanel 2020 Les Chaînes D'or De Chanel

Її можна використовувати і як тіні. Лючія радить наносити і на вилиці, скроні та спинку носа. "Для створення свіжого здорового кольору обличчя розширюйте зони: наносьте Les Chaînes De Chanel на щоки та лоб", — додає візажистка.

Пудра-хайлайтер Les Chaînes De Chanel Or Rosé з Різдвяної колекції макіяжу Chanel 2020 Les Chaînes D'or De Chanel

Тіні Ombre Première 925 Or Antique виходять у чотирьох відтінках; все — з тисненням-ланцюгами.

<b>тени шанель рождество 2020</b>
Ombre Première christmas 2020

Помада Rouge Allure вже вдруге виходить у надзвичайно гарному футлярі, огранованому золотою рамою, а відтінки помади насичені золотими іскрами, віддаючи данину любові Габрієль Шанель до золота.

Помада Rouge Allure №107 Or Beige з різдвяної колекції макіяжу Chanel 2020 Les Chaînes D'or De Chanel

У колекції 4 відтінки: №107 Or Beige, карамельно-бежевий із золотими вкрапленнями; №117 Or Cuivré, цегляно-червоний із золотими вкрапленнями; №27 Rouge d'Or, пломінкий червоний у золотих іскрах; №137 Pourpre d'Or, іскристий сливовий.

<b>помада шанель рождество 2020</b>
Rouge Allure 2020

Ще одна зірка колекції — золотий лак для нігтів відтінку 773 Chaîne d'Or.

Лак для нігтів з Різдвяної колекції макіяжу Chanel 2020 Les Chaînes D'or De Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.