До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція макіяжу Chanel осінь-зима 2018/19 Apotheosis, Le Mat de Chanel

Лючія Піка, креативний директор по макіяжу Chanel, продовжує препарувати колір – і випускає десяту колекцію макіяжу. Вона називається Apotheosis, Le Mat de Chanel, і присвячена красі синього, а також глибоким матовим текстурам.

Колекція макіяжу Chanel осінь-зима 2018/19 Apotheosis, Le Mat de Chanel

"Емоційна глибина і візуальна інтенсивність матових поверхонь" – так характеризують колекцію в Будинку Chanel. Приземлені осінні відтінки в ній поєднуються з яскравими, емоційними. Їх можна наносити легкими акварельними мазками, а можна нашаровувати, подібно до того, як імпресіоністи нашаровують масло на полотно. Зрозуміло, без знакового для Chanel і улюбленого для Лючії червоного теж не обійшлося.

Реклама
Колекція макіяжу Chanel осінь-зима 2018/19 Apotheosis, Le Mat de Chanel
Очі

Тіні Les 4 Ombres вийдуть в гамах Clair Obscur (насичений сіро-коричневий – "тауп", як кажуть блогери; глухий беж, чорний з теплим коричневим і світло-бежевий) і Quiet Revolution (теплий світло-рожевий з бузковим підтоном, чорний з теплим коричневим відтінком, північний синій і яскраво-блакитний).

Колекція макіяжу Chanel осінь-зима 2018/19 Apotheosis, Le Mat de Chanel

Серед колекції – і олівець-тіні для очей Stylo Ombre Et Contour в трьох відтінках: бежевий Contour Clair, металевий сіро-блакитний Contour Graphique і чорний Contour Sombre.

<b>карандаши-тени шанель фв18-19</b>

Губи

Ще один новий засіб – помада-олівець з новою матовою текстурою Le Rouge Crayon De Couleur Mat. З'явиться 6 відтінків: Discretion – рожево-бежевий, Impact – пурпурно-буряковий, Subversion – насичений червоний, Excess – живий яскравий рожевий, Provocation – маково-помаранчевий, Impulsion – цегляно-червоний.

<b>ПОМАДЫ-КАРАНДАШИ ШАНЕЛЬ ФВ18-19</b>

Чорнила для губ Rouge Allure Ink поповняться чотирма новими відтінками: Serenity (теплий рожевий з коричневим підтоном), Expression (насичений пурпурно-рожевий), Euphorie (кораловий) і Melancholia (суміш відтінків чорної смородини і фуксії).

Чорнила для губ Rouge Allure Ink у відтінках Serenity, Expression, Euphorie та Melancholia, все – Chanel
Обличчя

"Мені подобаються протиріччя в макіяжі. Матові текстури на сяючому обличчі створюють відчуття глибини", – розповідає Лючія Піка. Свіжі рожеві рум'яна Joues Constraste відтінку Quintessence якраз і здатні створити такий конраст.

Рум'яна Joues Constraste відтінку Quintessence, Chanel
Нігті

Два розкішних матових відтінки лаку Le Vernis вийдуть в осінній колекції макіяжу Chanel. Флакончики – теж матові. Відтінки – Ultime (матовий червоний) і Profondeur (матовий бордо).

Лак для нігтів Le Vernis у відтінках Ultime та Profondeur, Chanel

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.