До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж на Новий рік: як потоваришувати з блискітками, фольгою і глітером

Вибір макіяжу для новорічної вечірки – заняття таке ж цікаве, як пошук ідеальної сукні чи ошатних туфель. Щоб полегшити процес, дамо підказку – головне сяяти, але потрібно знати нюанси.

Gucci
Діамантові розсипи

Інкрустувати "діамантами" обличчя, перенісся, нижню повіку чи внутрішні кутики очей – чому б і ні, якщо попереду супервечірка. Надихаємось прикладами з показів Christian Siriano, Adeam, Pushbutton. Кріпити їх візажисти радять на клей для вій.

Реклама

<b>россыпи</b>

Іскри летять

Глітер. Багато глітеру. Дуже багато глітеру. Різного кольору, з блискітками різного розміру та різним сяйвом. На губи і на повіки (але краще на повіки, звісно, – так можна буде пити шампанське без шкоди для краси). Такий макіяж слід спробувати хоча б раз у житті. Надихають приклади з показів Valentino, Dries Van Noten. Гортайте, щоб оцінити особливо виграшний контраст блискіток з короткою стрижкою і хлоп'ячим образом.

<b>глиттер</b>

Гурт "Металік"

Гладкі покриття, майже дзеркальний блиск – такий макіяж легко створювати і просто носити. І на світлинах він має блискучий вигляд. Marine Serre, фаворити fashion-інсайдерів, пропонують радикальні заходи: срібне покриття на все обличчя. Чому б і ні, особливо коли в ролі інстамакіяжу – маска.

<b>металлик макияж</b>

Фольга для готування

Щоб повторити макіяж, знадобиться фольга. З нею доведеться пововтузитися (краще одразу довіритися спеціально навченим людям), зате результат – незвичний образ, що так і чіпляє. Ще одна ідея – стрілки з фольги.

<b>фольга макияж</b>

Ваша світлосте

Якщо проявити самоіронію (і любов до мистецтва), можна прикрасити обличчя, волосся, зуби і нігті. Звучить дико, але на вигляд – непогано. У будь-якому випадку, свято – це індульгенція для блискучих експериментів.

<b>волосы зубы когти</b>

На кінчиках вій

Вії, які мають вигляд крил екзотичних метеликів і сяють, як світлячки. Можна використати накладні.

<b>на кончиках ресниц</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.